Antena Căutare

A prevestit Al Treilea Război Mondial! Uite cum va începe TOTUL!

Un bărbat a reușit să uimească o lume întreagă atunci când a făcut niște profeții cu adevărat cutremurătoare despre viitorul omenirii.

Un bărbat a reușit să uimească o lume întreagă atunci când a făcut niște profeții cu adevărat cutremurătoare despre viitorul omenirii.

Alois Ilmaier, mort în condiții suspecte, a atras atenția cu o previziune cutremurătoare despre un Al Treilea Război Mondial. Potrivit acestuia, conflictul va începe în Orientul Mijlociu și se va extinde ulterior în toată lumea.

Miza acestui război este în Balcani, de unde va se va naște scânteia. Al Treilea Război Mondial va începe odată cu asasinarea unui om de rang înalt. Populația va fi cuprinsă de panică și va fugi spre vest.

Forța rusă va fi invincibilă și se va îndrepta cu repeziciune spre Germania. Ulterior, Dragonul galben va ataca Alaska și Canada.

Pierzania își va găsi locul între Marea Neagră și cea a Nordului. Aici, nimic nu va mai trăi. Franța va cădea în anarhie, iar Papa va fugi. Rusia va avea parte de un război civil, unde fețele roșii se vor amesteca cu fețe galbene. Doar credința în Dumnezeu va salva poporul rus.


FOTO: A născut în urmă cu puţin timp, însă arată senzaţional! Femeia asta ar putea fi cea mai sexy mămică din România! E... FOTO: I SE VEDE BURTICA! Kate Middleton arată superb însărcinată a doua oară, pe covorul roșu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x