Antena Căutare

FOTO! O casa din 1862 costa nu mai putin de 50 de milioane de dolari!

Unei cladiri vechi de 151 de ani i-a fost redata frumusetea de catre o firma de arhitecti, iar pretul de vanzare a ajuns la 50 de miloane de dolari

Daca in marile capitale ale lumii, apartamentele mici costa foarte mult, cei pasionati de aer liber pot opta pentru o propietate exceptionala din anul 1862, situata in apropiere de Manhattan. Imobilul are sase etaje, curte interioara si 2.800 de metri patrati. Ar avea totusi si un defect: pretul cam piperat.

Casa are un istoric bogat, gazduind mai intai o fabrica de pantofi, ca mai apoi sa fie adapost pentru bolnavi. Printre utilitatile de care viitorul propietar se va bucura se numara un lift, o sala de sport, o sala de muzica si mai multe camere de zi. Accesul se poate face si prin intermediul unei scari interioare care duce pana pe terasa.

Ceea ce nu este, inca, sigur e daca aceasta constructie va fi transformata in mai multe apartamente separate sau va fi pastrata ca un singur spatiu de locuit.

Foto: Facebook


ATENTIE, DOAMNELOR! Pantofii cu tocuri inalte reduc sesiunea de shopping... 6 filme care te invata ca mariajul poate fi o tragedie si divortul, un happy-end ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x