Antena Căutare

ATENTIE, DOAMNELOR! Pantofii cu tocuri inalte reduc sesiunea de shopping

O modalitate de economisire a banilor ar putea fi pantofii cu tocuri inalte, conform cercetatorilor de la Brigham Young University, din Utah, SUA

Potrivit specialistilor, femeile care poarta incaltaminte cu tocuri in timp ce fac cumparaturi, tind sa cheltuie mai putini bani, deoarece efortul depus pentru mentinerea echilibrului fizic este inteles, la nivel psihic, printr-o perioada mai mare de gandire privind necesitatea produselor achizitionate.

De asemenea, oamenii de stiinta sustin ca anumite activitati precum folosirea unui lift, statul intr-un picior, jucatul pe consola Wii sau orele de yoga pot avea acelasi efect. Si asta pentru ca doamnele care depun un efort ca sa-si mentina echilibrul la inaltime tind sa “cantareasca” mult mai bine optiunile pe care le au, ceea ce conduc la o achizitie corecta. "Daca sunteti o persoana care are tendinta sa cheltuie foarte multi bani sau una care ia decizii extreme, poate ar fi bine sa luati in considerare posibilitatea de a face cumparaturi purtand pantofi cu tocuri inalte", spun autorii acestui studiu.

Cercetarea a fost publicata in Journal of Marketin Research si face parte dintr-un proiect amplu, ce are ca scop stabilirea unor asocieri intre senzatiile fizice si luarea unor decizii.

Disneyland a ajuns in Africa! Zimbabwe construieste un parc de distractii gigant... FOTO! O casa din 1862 costa nu mai putin de 50 de milioane de dolari! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x