Antena Căutare

FOTO! Printul Charles si Camilla au dansat pe aeroport

Printul Charles si sotia lui, Camilla, au dansat pe aeroportul din Zanzibar pana au transpirat. Miscarile lor au fost inspirate de un dans traditional executat de un grup de femei ce i-a intampinat in mod oficial.

Printul Charles si Ducesa de Cornwall au oferit presei ocazia de a-i surprinde in ipostaze inedite, adica dansand pe aeroportul din Zanzibar.

Cuplul regal a fost intampinat pe aeroport de un grup de femei infasurate in rochii lungi si cu chipurile acoperite ce i-au incurajat sa se miste pe ritmuri bastinase.

Ducesa de Cornwall a fost prima care s-a lasat convinsa sa danseze, apoi Printul Charles i-a urmat exemplul, in ciuda caldurii teribile de afara.

Din cauza temperaturilor ridicate, Charles si Camilla au obosit destul de repede, retragandu-se ulterior pentru a lua loc si a-si sterge chipurile de transpiratie, informeaza Thetelegraph.

Foto: Lukwangule.com

Maestrii imitatiilor: Chinezii au montat un politist "fals" pe autostrada... VIDEO! Vezi cum arata femeia insarcinata a 20 a oara!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x