Antena Căutare

FOTO: Robert Bobroczky, puştiul de 15 ani care măsoară 2, 29 de metri, a atras toate privirile în Spania! Cum arată puştiul gigant!

Robert Bobroczky are doar 15 ani, dar a reuşit să cucerească privirile multor oameni, căci la vârsta aceasta el activează la clubul de baschet Stella Azzurra Roma, unde a reuşit să facă furori graţie înălţimii sale de 2,29 de metri.

Robert Bobroczky are doar 15 ani, dar a reuşit să cucerească privirile multor oameni, căci la vârsta aceasta el activează la clubul de baschet Stella Azzurra Roma, unde a reuşit să facă furori graţie înălţimii sale de 2,29 de metri.

Supranumit noul Ghiţă Mureşan, Robert se află într-un turneu în Spania, unde a reuşit să capteze atenţia marilor cluburi de baschet, căci are aceeaşi înălţime precum chinezul Yao Ming,bărbatul cel mai înalt care a intrat în NBA în ultimii ani.

Mai mult de atât, acesta este mai scund cu doar câţiva centimetri decât Ghiţă Mureşan, care măsoară 2, 31 m şi care deţine împreună cu Manute Bol titlul de cel mai înalt jucător din istoria NBA.

În 1993, Ghiță Mureșan a pătruns în liga profesionistă nord-americană (NBA), evoluând cinci sezoane pentru Washington Bullets (1993-1998) și două pentru New Jersey Nets (1998-2000). În sezonul 1995-1996 a primit premiul NBA Most Improved Player Award.

Un alt personaj care a marcat istoria este Gogea Mitu, care a fost un boxer român şi cel mai înalt român cunoscut vreodată. Înălţimea să de 2,42 metri l-a făcut celebru în toată Europa interbelică şi a fost supranumit "Goliat din România". A lucrat la circul Globus, apoi a intrat în lumea boxului, avându-l că antrenor pe Umberto Lancia. Gogea Mitu s-a stins la doar 22 de ani, iar moartea lui a fost controversată. Oficial, cauza decesului a fost considerată tuberculoza, însă rudele au susţinut că acesta ar fi fost otrăvit.

A cumpărat niște chiloți, dar înăuntru a găsit un mesaj șocant! Ce scria pe bilet este terifiant de-a dreptul!... Lumea medicală de pretutindeni a fost în stare de șoc! Un bebeluș s-a născut având două nasuri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x