Căutare Live

FOTO! Vezi cum arata Googleplex, sediul Google!

Gigantica retea Google a postat pe blog imagini in exclusivitate cu sediul sau, Googleplex, din California, relateaza Daily Mail.

Complexul Googleplex are o suprafata de 500.000 de metri patrati si include gradini, restaurante si un teren de baschet. Sediul Google este dotat cu asa-numitele „spatii creative", unde se desfasoara sedintele angajatilor. Multe articole de mobilier si obiecte ornamentale poarta culorile "jucause" ale logo-ului Google. Cladirea de birouri Google a fost initial construita pentru alta companie, Silicon Graphics.

Google a postat fotografiile din interiorul sediului Googleplex in contextul in care anunta o renovare radicala a complexului. Cea mai mare retea de Internet investeste 120 de milioane de dolari pentru extinderea sediului sau si contruirea unui muzeu privat.

Nu rata GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa / Foto: dailymail

Obiect cu efecte bizare, gasit in Marea Baltica. Scafandrii nu isi pot da seama ce este!... VIDEO! O pisica se descurca cu succes printre nameti de doi metri...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri