Antena Căutare

O femeie este alergica la saruturile iubitului ei

Rachel Price are 24 de ani si sufera de alergie la apa din cauza careia nu poate sa isi sarute iubitul fara ca o iritatie puternica sa ii apara pe piele. Potrivit The Sun, tanara nu poate sa inoate, sa planga sau sa bea un pahar de apa rece fara sa se declanseze reactia alergica.

Alergia ei este atat de puternica, incat doar cateva picaturi de saliva ii pot provoca eruptii pe piele. Din acest motiv, Rachel si iubitul ei Lee nu se pot saruta de Valentine's day, dar nici in alte zile.

Tanara spune ca, daca Lee o saruta pe obraz, este nevoita sa se stearga imediat pentru a preveni aparitia iritatiilor. Cei doi isi manifesta afectiunea tinandu-se de mana, dar regreta faptul ca nu se pot comporta ca doi indragostiti obisnuiti.

Din cauza afectiunii medicale a lui Rachel, Lee este nevoit sa faca si toate treburile casnice. El a declarat ca, uneori, simte ca este sclavul ei si nici macar nu poate sa primeasca un sarut dupa ce isi indeplineste sarcinile domestice.

Totusi, Lee spune ca Rachel merita acest efort si a cerut-o in casatorie anul trecut de Valentine's Day. Nunta lor va fi una inedita, momentul in care mirele trebuie sa sarute mireasa fiind scos din program.

Foto: Hotspot Media

VIDEO! Vezi cat de murdar poate fi scaunul unui mijloc de transport in comun!... FOTO! Vezi cum arata Googleplex, sediul Google!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x