Antena Căutare

FOTO! Vezi imaginile care demonstreaza ca pe MARTE exista viata!

Banuiala de ani de zile a cercetatorilor a devenit realitate, atunci cand au fost publicate aceste fotografii. Acestea demonstreaza ca pe Planeta Marte au existat forme de viata.

Imaginile arata cum in craterele care sunt acum pe suprafata planetei au existat apa si forme de viata. Mai mult, potrivit cercetatorilor apele calde s-au amestecat cu roci si pietre pe sub pamant vreme de milioane de ani, iar aceste ape au fost cele care au sustinut viata pentru o perioada mai mare de timp.

"In apele care se aflau la suprafata planetei formele de viata nu au rezistat foarte mult, insa acum am descoperit ca acestea erau mult mai bine pastrate de izvoarele subterane, care nu au secat vreme de milioane de ani", a declarat Bethany Ehlmann, cercetator al NASA.

Misiunea NASA care va zbura pe Marte in 2013 va putea aduce mostre de pe aceasta planeta, care vor fi studiate cu atentie de astronomi.

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa: Antena3

VIDEO! Un pusti de 9 ani isi vinde tablourile cu 16.000 de lire sterline... VIDEO! Trei tineri au fost saltati de politisti cu tot cu masina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x