Antena Căutare

FOTOGRAFIA pe care NASA a pus-o la TOP SECRET! Ce se întâmplă cu adevărat pe MARTE

Fotografia surprinsă ridică numeroase semne de întrebare cu privire la forma de viață pe care planeta a găzduit-o în urmă cu ceva timp

Fotografia surprinsă ridică numeroase semne de întrebare cu privire la forma de viață pe care planeta a găzduit-o în urmă cu ceva timp.

Imaginea în cauză, publicată pe site-ul oficial al NASA înfăţişează o zonă oarecare în care se pot vedea mai multe pietre îngropate în pământ. Cel mai ciudat este faptul că pe lângă aceste pietre se vede foarte clar un os, care seamănă foarte bine cu un femur, după cum anunță și postul Antena 3.

Aceasta ar putea fi o dovadă clară că în trecutul îndepărtat pe Marte a existat viaţă într-o formă avansată. Reacţia NASA este una surprinzătoare, pentru că şi în aceste condiţii refuză cu vehemenţă să facă public adevărul cu privire la Planeta Roşie.

Ce se întâmplă cu LOCUL din România vizitat DES de EXTRATEREȘTRI! Simboluri STRANII și izvorul MIRACULOS!... Un EXPERIMENT de milioane: Și tu ai fi făcut la fel? Reacția incredibilă a oamenilor atunci când un necunoscut RÂDE ÎN H...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x