Antena Căutare

Fruntile de klingonieni, o noua moda printre tinerii din Japonia

Tinerii din Japonia se supun unei proceduri bizare pentru a se adapta celui mai nou trend de frumusete: fruntea umflata in forma de chifla. Potrivit Daily Mail, pentru a obtine acest aspect inedit isi injecteaza solutie salina in frunte.

Dupa ce isi injecteaza solutia salina pana fruntea se umfla cat mai mult, preseaza mijlocul acesteia cu degetul mare in asa fel incat sa arate precum o chifla. Procedura dureaza doua ore, iar efectul tine intre 16 si 24 de ore. Dupa aceea, solutia salina este absorbita de organism si fruntea revine la aspectul obisnit.

Interventia a devenit atat de populara incat a ajuns subiectul unui documentar realizat de National Geographic. Trei tineri s-au lasat filmati in timp ce li se administreaza solutia salina cu ajutorul unui ac urias infipt in frunte, legat la o perfuzie.

Cel care a facut cunoscuta aceasta procedura a fost un artist japonez, Keroppy, care a vazut pentru prima data de ea intr-o vizita in Canada. In 2007, el si-a deschis un salona in care se realizeaza aceasta interventie, in Tokyo.

In Japonia se organizeaza si „petreceri saline”, de doua ori pe an, la care participa numai persoanele care au fruntea in forma de chifla.

Foto: Beyond Productions/Daily Mail

Eunucii traiau mai mult decat restul barbatilor. Afla aici de ce!... Nichita Stanescu va fi omagiat la Casa Poetilor din New York...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x