Antena Căutare

Galerie Foto: Cele mai compromițătoare fotografii ale vedetelor. Bieber, ce faci acolo?

În general, fotografiile reprezintă mijlocul perfect de a păstra cele mai frumoase și mai "naturale" amintiri. Asta nu și în cazul persoanelor publice, care și-ar dori sterse multe dintre imaginile surpinse de fotografi, aflându-se pe picior greșit. 

În general, fotografiile reprezintă mijlocul perfect de a păstra cele mai frumoase și mai "naturale" amintiri. Asta nu și în cazul persoanelor publice, care și-ar dori sterse multe dintre imaginile surpinse de fotografi, aflându-se pe picior greșit.

De multe ori, nu este ceea ce pare, dar această galerie foto te cam pune pe gânduri. Vedetele au fost prinse în cele mai delicate și penibile momente, spre deliciul oamenilor de rând care au comentat și distribuit imaginile în nenumărate rânduri.

De la Justin Bieber, până la Brad Pitt, o mulțime de celebrități ar trebui să dea acum explicații pentru gesturile și privirile lor ușor deplasate.

Cupidon, unde ești? Leii vor avea parte de surprize pe plan sentimental. Horoscopul zilei de luni, 6 iunie... Nuntă cu cartofi prăjiți și burgeri. Doi îndrăgostiți și-au petrecut cea mai importantă zi într-un fast-food...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x