Antena Căutare

Nuntă cu cartofi prăjiți și burgeri. Doi îndrăgostiți și-au petrecut cea mai importantă zi într-un fast-food

După prima lor întâlnire romantică la McDonald's, doi tineri au decis să-și organizeze nunta în același restaurant care le-a legat destinele iremediabil. Joseph Shapton și Louise și-au propus ca ziua cea mare să fie una specială. 

După prima lor întâlnire romantică la McDonald's, doi tineri au decis să-și organizeze nunta în același restaurant care le-a legat destinele iremediabil. Joseph Shapton și Louise și-au propus ca ziua cea mare să fie una specială.

Cuplul a invitat 30 persoane pentru a le fi alături, la un Big Mac și o porție de cartofi prăjiți. După ceremonie, aceștia au plecat direct spre McDonald's.

"O parte din invitați a considerat extraordinară ideea, însă alții au fost de părere că este puțin ciudată", povestește Louise. "La început, familiile noastre au crezut că am luat-o razna, după care au acceptat ideea".

Pe lângă meniurile specific restaurantului, invitații s-au putut bucura și de un tort special, alături de miri. Delicioasa prăjitură "întruchipa" o porție de cartofi prăjiți, alături de un burger.

Angajații nu au mai avut parte de așa ceva înainte, cuplul este primul, de până acum, care a luat decizia de a-și petrece cea mai importantă zi din viață într-un fast-food. Însă acest lucru pare să nu îi deranjeze deloc, ba chiar sunt mândri de ideea lor.

După cum spune Joseph, oamenii s-au putut simți în largul lor, comandând fix ce și-au dorit, fără a fi nevoiți să consume tot felul de mâncăruri specifice unei nunți tradiționale.

“Când Louise mi-a spus ce are de gând să facă, am lăsat-o să își urmeze dorința. Oamenii au comandat și au primit mâncarea. Toată lumea iubește McDonald's-ul, așa că nu i-am obligat să să mănânce chestii specificie unei nunți tradiționale. Probabil, este unul dintre cele mai delicioase feluri de mâncare pe care le poți întâlni", a povestit Joseph.

Cuplul nu amestecă lucrurile și se menține pe poziții, de fiecare dată când vizitează resturantul lor preferat. Cei doi își comandă, cu fiecare ocazie, meniul Big Mac.

Și aceeași rutină au hotărât să o adopte și în ziua cea mare, se pare. Louise are grijă să adauge porția sa extra de sos și murături.

Fericitul cuplu se pregătește, acum, pentru luna lor de miere, care se va desfășura la Chessington World of Adventures, în Surrey.

Galerie Foto: Cele mai compromițătoare fotografii ale vedetelor. Bieber, ce faci acolo?... Nostradamus prevestește marele dezastru în 2016: „Oamenii născuţi în 2016 vor putea să trăiască mai mult de 200 de ani ş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x