Antena Căutare

GALERIE FOTO cu micuțul Barron Trump, mezinul noul președinte al SUA. Băiețelul își va muta toate jucăriile la Casa Albă. E adorabil!

Acum 20 de ani, modelul slovac Melania Knauss se muta de al Milano la New York. Doi ani mai târziu avea să-l cunoască pe Donald Trump, un miliardar american, pentru ca în 2004, cei doisă devină soț și soție.

Acum 20 de ani, modelul slovac Melania Knauss se muta de al Milano la New York. Doi ani mai târziu avea să-l cunoască pe Donald Trump, un miliardar american, pentru ca în 2004, cei doisă devină soț și soție.

În mod ironic, invitați la nuntă au fost chiar Hillary și Bill Clinton, fostul președinte american care-și terminase ultimul mandat în 2001. Soţii Trump au împreună un băiețel, Barron William Trump, care s-a născut pe 20 martie 2006. Micuțul are acum zece anișori și își va petrece copilăria la Casa Albă.

Mezinul Trump, singurul copil al Primei Doamne a Americii cu Președintele SUA, este un copil adorabil. Micuțul a moștenit trăsături de la ambii părinți, având un păr blond platinat și ochii mari, albaștri. De fiecare dată când s-a aflat în lumina reflectoarelor, micuțul a topit inimile celor din jur.

Locuitorii au fost șocați când au văzut ce a putut să nască această femeie! Imagini șocante!... Foto de excepţie. Imagini alb-negru readuse la viaţă cu ajutorul... culorilor. Cum arăta un cioban român în urmă cu un s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x