Antena Căutare

Gemenele care împart același bărbat au anunțat că vor să rămână însărcinate în același timp! Ce au ajuns să facă

Gemenele care sunt logodite cu același bărbat au anunțat că intenționează să rămână însărcinate în același timp. Dezvăluirile celor două sunt uluitoare și au stârnit numeroase reacții în mediul online.

anna si Lucy Decinque imbracate intr-o rochie roz sau alaturi de logodnicul lor Galerie
anna si Lucy Decinque sunt gemenele care au uimit oameni din întreaga lume | sursa foto: Profimedia

Nu este vorba despre scenariul unui film îndrăzneț de la Hollywood, ci chiar de dorința fermă a unor femei care sunt surori gemeni. Cele două au stârnit numeroase reacții în mediul online atunci când au dezvăluit nu doar faptul că își doresc să rămână însărcinate în același timp, ci și faptul că au început deja să exerseze rolul de viitoare mame.

Gemenele care sunt logodite și trăiesc cu același bărbat vor să rămână însărcinate în același timp. Ce au ajuns să facă

În urmă cu niște ani, oameni din întreaga lume aveau să afle despre Anna și Lucy Decinque, două gemene identice care au dezvăluit că fac totul împreună. La un moment dat, acestea au anunțat inclusiv faptul că trăiesc împreună alături de iubitul pe care îl împart, pe nume Ben Byrne. Zece ani mai târziu, relația lor se pare că a rezistat și chiar a ajuns la un alt nivel.

Citește și: Gemenele identice care s-au căsătorit cu gemeni identici și sunt însărcinate în același timp. Ce alte obiceiuri bizare au

Recent, Anna și Lucy Decinque au dezvăluit faptul că își doresc să devină mame și să rămână însărcinate în același timp. Cele două îl iubesc tot pe Ben și cei trei locuiesc împreună, în calitate de logodnici. Legile din Australia nu permit poligamia, așa că cei trei au rămas la stadiul de logodnă, momentan.

Totuși, asta nu le oprește pe cele două gemene care trăiesc cu același bărbat să își dorească mai mult de la relație! Acum, la vârsta de 35 de ani, cele două femei vor să devine mame și să rămână însărcinate în același timp, pentru a respecta regula după care și-au ghidat până acum viața: aceea de a face totul împreună.

„În mod sigur este o provocare să rămână însărcinate în același timp. Este multă presiune pentru un bărbat”, a dezvăluit partenerul celor două, potrivit mirror.co.uk.

Citește și: Inka și Neele Hoeper, gemenele care fac furori cu frumusețea lor. Cu ce se ocupă tinerele

În ciuda eforturilor, acest lucru nu s-a întâmplat, însă gemenele nu și-au pierdut speranța și așteaptă cu nerăbdare ziua în care vor deveni mame.

Până atunci însă, Anna și Lucy Decinque exersează rolul de mame cu păpuși de jucărie. Femeile își imaginează că sunt copii reali și plimbă jucăriile peste tot, pentru a descoperi tot ce presupune această experiență. Viața gemenelor care trăiesc cu același bărbat a devenit subiectul unui serial la un post celebru de televiziune și oameni din întreaga lume urmăresc cum decurge o zi din viața celor trei.

La 72 de ani, face furori când apare. El este bărbatul cu mușchi și abdomen cu pătrățele la vârsta a treia... Atenție ce cumpărați copiilor! Figurine de ciocolată cu posibile bucăți de metal, retrase din hipermarketuri. Unde se gă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x