Antena Căutare

Gest extrem făcut de un tânăr de 34 de ani! Motivul halucinant pentru care i-a furat economiile de-o viață bunicului său

Un tânăr în vârstă de 34 de ani a fost capabil de un gest extrem, iar povestea lui a făcut rapid înconjurul lumii șocând o mulțime de persoane. 

Un tânăr în vârstă de 34 de ani a fost capabil de un gest extrem, iar povestea lui a făcut rapid înconjurul lumii șocând o mulțime de persoane.

Luke Quatrini, în vârstă de 34 de ani, i-a furat lui Clifford Bartlett, bunicul său de 92 de ani, economiile de-o viață, mai exact 3.000 de lire sterline. Totul pentru a-i îndeplini iubitei sale dorința de a avea sâni voluptuoși.

Conform The Sun, Luke Quatrini a folosit cardul bătrânului fără acordul său după ce s-a mutat cu el și a sustras 3.000 de lire sterline, pentru ca partenera lui, Emma Hodges, să-și facă implant mamar.

Ba mai mult, după ce a sustras suma respectivă, tânărul a plecat din casa bătrânului și nu și-a plătit facturile. De asemenea, el a folosit cardul și pentru a-și cumpăra vacanțe, dar și pentru a face cumpărături online.

Partenera acestuia, în vârstă de 29 de ani, visa să devină model și spera ca implanturile mamare să o ajute să-și îndeplinească dorința. De asemenea, după ce s-a operat, ea a făcut publice mai multe fotografii în care apare în ipostaze sexy, etalându-și mândră nevoie mare bustul voluptuos.

Concursurile de MISS nu vor mai fi niciodată la fel! Proba costumelor de baie, desființată! Cu ce va fi înlocuită... Cele 4 hobbyuri regale pe care le poți practica și tu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x