Live acum
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Îngeri printre oameni! Gest incredibil, pentru un băiețel bolnav de leucemie. Mama copilului, în lacrimi: „De ce are tubul ăla în năsuc?”

O mamă cu trei copii, la o terasă, la masă. Unul dintre ei, un prichindel de doar doi anișori, și-a pierdut paroape tot părul și se poate hrăni doar printr-un tub: „Bună ziua, doamnă! Ce a pățit băiețelul dumneavoastră?”

Îngeri printre oameni! Gest incredibil, pentru un băiețel bolnav de leucemie. Mama copilului, în lacrimi: „Un an a stat în spital”

Un gest mic a adus lacrimi în ochii unei mame-eroine. De mai bine de un an, Sarah-Jane Fryc, din Sidney, Australia, s-a mutat în spital, ca să fie alături de băiețelul ei. La doar doi ani, Micuțul Eden știe ce înseamnă să lupți pentru viață.

Copilul avea un an când a primit un diagnostic nemilos de la medici: leucemie. Din acel moment, viața familiei s-a schimbat radical.

Ieri, Sarah și-a scos cei trei copii la masă, în oraș. La un moment dat, au fost abordați de cuplu tânăr, cu o fetiță în brațe.

„Bună ziua! Ce a pățit băiețelul dumneavoastră? De ce are un tub în nas?”, a întrebat-o cea mică.

Îngeri printre oameni! Gest incredibil, pentru un băiețel bolnav de leucemie. Mama copilului, în lacrimi: „De ce are tubul ăla în năsuc?”

Sarah le-a explicat întreaga poveste.

„Le-am spus că Eden a avut leucemie, că a stat ultimul an internat în spital, la sute de kilometri de casă și că medicii ne anunțaseră chiar în acea dimineață că băiețelul meu a învins boala!”, a povestit Sarah.

După o discuție scurtă, tânăra familie și-a luat la revedere și a plecat. Câteva minute mai târziu, Sarah a cerut nota de plată.

„Chelnerul s-a uitat la mine, a zâmbit și mi-a spus că nu avem nimic de plată. Cuplul cu care vorbisem înainte ne-a achitat nota de plată. Am rămas fără cuvinte. Un gest mic, dar care a însemnat enorm pentru mine”, a adăugat mama lui Eden.

Sarah nu a apucat să le mulțumească pentru gestul frumos, așa că a decis să povestească întâmplarea pe internet, sperând ca mesajul să ajungă la cei doi, scrie News.com.au.

„Am încheiat cel mai dificil an din viața mea. Acești oameni minunați, îngeri, mi-au umplut inima de fericire.”

Acum, Eden este, în sfârșit acasă, înconjurat de iubirea familiei sale. Medicii l-au declarat vindecat de leucemie și sunt optimiști cu privire la evoluția sa.

Recomandari