Antena Căutare

Ghidul cumpărătorului de cadouri II: Cum înviorezi ținuta de Anul Nou cu coliere colorate pe care le găsești doar pe 15 și 16 decembrie în București?

Ghidul cumpărătorului de cadouri II: Cum înviorezi ținuta de Anul Nou cu coliere colorate pe care le găsești doar pe 15 și 16 decembrie în București?

Ghidul cumpărătorului de cadouri II: Cum înviorezi ținuta de Anul Nou cu coliere colorate pe care le găsești doar pe 15 și 16 decembrie în București? Galerie
Ghidul cumparatatorului de cadouri

Culorile exprimă cel mai bine starea de spirit pe care o ai, însă o pot și influența. Fie că ne plac lucrurile tari, în culori puternice, ori optăm pentru nuanțe mai potolite, ambele situații vorbesc despre propria persoană.

Anul acesta propune-ți să îndrăznești și alege culorile! Cum în general ținutele pentru Anul Nou sunt în nuanțe închise, fiind o petrecere ce are loc seara, nu ar strica să ieși puțin în evidență și să optezi pentru un accesoriu colorat, care să te ajute să intri mai bine în atmosfera de sărbătoare.

Cu un design simplu, ce amintește de începuturile bijuteriilor, colierele împletite sunt o variantă de luat în calcul pentru accesorizarea ținutei. De la nuanțe puternice, la cele pământii, acestea sunt facil de purtat și asortat. Deși nu ai crede, colierele sunt realizate dintr-un material inedit – cauciuc reciclat, ceea ce le transformă dintr-un accesoriu într-un mesaj ecologic.

Le poți oferi drept dar de Crăciun unei persoane îndrăznețe, noncomformiste, care vede dincolo de aparențe și apreciază lucrurile realizate manual și mai cu seamă iubește colierele.

Acestea pot fi găsite la Târgul cadourilor de designerNOEL, ce te întâmpină cu o serie de propuneri speciale, de calitate, realizate cu suflet și migală, ce transmit mai departe magia sărbătorilor într-un mod prin care numai niște daruri manufacturate o pot face.

Pentru că sărbătorile sunt despre simplitate, bucurie și gesturi din suflet, te sfătuim să îți cauți darurile cu atenție. Ne găsești între 15 și 16 decembrie, în Bd. Dacia nr. 12, la cel mai longeviv târg de cadouri de designer din București, NOEL, unde vei putea descoperi o selecție filtrată de obiect fresh de designer, bijuterie contemporană, fashion, leather, beauty room (cosmetice), gourmet sau artă.

Ghidul cumpărătorului de cadouri I: "Cerceii de designer pe care să îi porți în seara de Revelion și pe care îi găs... Ghidul cumpărătorului de cadouri III: ornamente manufacturate pentru Crăciun? Cadoul subtil pentru cele mai frumoase mom...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x