Antena Căutare

Ghidul cumpărătorului de cadouri VI: trei ținute simple dar de efect, care te scot din impas de Revelion. Vezi care ți se potrivește și unde le găsești în București

Ghidul cumpărătorului de cadouri VI: trei ținute simple dar de efect, care te scot din impas de Revelion. Vezi care ți se potrivește și unde le găsești în București

Ghidul cumpărătorului de cadouri VI: trei ținute simple dar de efect, care te scot din impas de Revelion. Vezi care ți se potrivește și unde le găsești în București Galerie
Ghidul cumparatatorului de cadouri

Trecerea dintre ani este întotdeauna marcată printr-o petrecere, la care e musai să alegem o ținută demnă de un asemenea eveniment. Dacă te consideri adepta unui stil mai degrabă simplu, avem pregătite trei sugestii de ținute, prin care totuși să ieși din anonimat, păstrându-ți personalitatea conservatoare.

Poți opta pentru o rochie cu pliseuri, manșete și guler cu volane într-o culoare pasională, lungă pentru a crea efectul elegant, peste care să asortezi un sacou simplu, cu linii clasice într-o nuanță de mentă, pentru momentul în care ieși să admiri artificiile de la miezul nopții.

Dacă preferi stilul diafan, te vei simți precum o prințesă într-o rochie albă, delicată, cu un decolteu dantelat, cu motive naționale și pliseuri pornind din zona bustului. Mânecile decupate lasă să se vadă brațele într-un mod discret.

Pentru o petrecere de Revelion nu foarte sofisticată, ai la dispoziție o ținută albă, formată dintr-o cămașă cu gulerul ridicat, peste care poți asorta un pulover lejer și călduros. În zona de jos poți opta pentru o fustă albă, asimetrică, cu detalii discrete pe margine.

Toate acestea pot fi găsite la Târgul cadourilor de designerNOEL, ce te întâmpină cu o serie de propuneri speciale, de calitate, realizate cu suflet și migală, ce transmit mai departe spiritul sărbătorilor într-un mod prin care numai niște daruri manufacturate o pot face.

Pentru că sărbătorile sunt despre simplitate, bucurie și gesturi din suflet, te sfătuim să îți cauți darurile cu atenție. Ne găsești între 15 și 16 decembrie, în Bd. Dacia nr. 12, la cel mai longeviv târg de cadouri de designer din București, NOEL, unde vei putea descoperi o selecție filtrată de obiect fresh de designer, bijuterie contemporană, fashion, leather, beauty room (cosmetice), gourmet sau artă.

Ghidul cumpărătorului de cadouri V: inspirație marină pentru darurile de Crăciun? Cele mai interesante aranjamente hand-... Ghidul cumpărătorului de cadouri VII: îngerași și fulgi de nea așa cum nu ți i-ai imaginat vreodată. Bijuterii minuscule...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x