Antena Căutare

Ghidul cumpărătorului de cadouri VII: îngerași și fulgi de nea așa cum nu ți i-ai imaginat vreodată. Bijuterii minuscule, manufacturate, efect maximum

Ghidul cumpărătorului de cadouri VII: îngerași și fulgi de nea așa cum nu ți i-ai imaginat vreodată. Bijuterii minuscule, manufacturate, efect maximum - hai la târgul cadourilor de designer, NOEL, ca să vezi despre ce este vorba

Ghidul cumpărătorului de cadouri VII: îngerași și fulgi de nea așa cum nu ți i-ai imaginat vreodată. Bijuterii minuscule, manufacturate, efect maximum Galerie
Ghidul cumparatatorului de cadouri

Simbolurile iernii devin în preajma Crăciunului accesoriile preferate, contribuind la crearea atmosferei de sărbătoare specifice lunii decembrie. Aceasta este perioada în care brăduții, fulgii de nea, îngerașii și alte motive sunt evidențiate în tot ceea ce ne înconjoară, de la accesorii de bucătărie, la haine, ori bijuterii.

Dacă și ție îți place să intri în spiritul sărbătorilor cu ajutorul acestor simboluri, află că o poți face cu ajutorul unei colecții de bijuterii discrete, dar de efect.

Cerceii de argint “Fulg de nea” sunt inspirați de vârfurile adevăratelor ramuri de conifere, stilizate în diferite forme asemănătoare multitudinii de cadre de cristale de zăpadă. Aceștia sunt deosebit de ușori și delicați, reușind să se facă în același timp remarcați.

Broșele sub formă de “Îngerași” sunt, de asemenea, inspirate de formele naturale; structura lor seamănă cu sepalele florilor de ciulin și vor da un aer de sărbătoare ținutelor tale.

Toate aceste accesorii “cu magie” pot fi găsite la Târgul cadourilor de designerNOEL, ce te întâmpină cu o serie de propuneri speciale, de calitate, realizate cu suflet și migală, ce transmit mai departe spiritul sărbătorilor într-un mod prin care numai niște daruri manufacturate o pot face.

Pentru că sărbătorile sunt despre simplitate, bucurie și gesturi din suflet, te sfătuim să îți cauți darurile cu atenție. Ne găsești între 15 și 16 decembrie, în Bd. Dacia nr. 12, la cel mai longeviv târg de cadouri de designer din București, NOEL, unde vei putea descoperi o selecție filtrată de obiect fresh de designer, bijuterie contemporană, fashion, leather, beauty room (cosmetice), gourmet sau artă.

Ghidul cumpărătorului de cadouri VI: trei ținute simple dar de efect, care te scot din impas de Revelion. Vezi care ți s... Ghidul cumpărătorului de cadouri VIII: e momentul să încerci decorațiunile din ceramică. Trei sugestii simpatice care îț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x