Antena Căutare

Ghidul cumpărătorului de cadouri X: eleganța luminilor de Crăciun surprinse în lumânările decorative de designer - daruri cu suflet, doar pe 15 și 16 decembrie, în București!

Ghidul cumpărătorului de cadouri X: eleganța luminilor de Crăciun surprinse în lumânările decorative de designer - daruri cu suflet, doar pe 15 și 16 decembrie, în București!

Ghidul cumpărătorului de cadouri X: eleganța luminilor de Crăciun surprinse în lumânările decorative de designer - daruri cu suflet, doar pe 15 și 16 decembrie, în București! Galerie
Ghidul cumparatatorului de cadouri

Crăciunul este despre lumină, dragoste și momente petrecute în familie, într-un cadru intim și elegant, bun pentru depănat amintiri și savurat bucate alese. Însă ce mod mai ușor și mai plăcut de a crea un ambient special, dacă nu cu ajutorul unor lumânări decorative.

Și cum sărbătorile sunt despre autentic, am găsit trei variante de lumânări decorative de designer, care se potrivesc perfect atmosferei de Crăciun și pe care le poți oferi cadou celor dragi.

Ce-ai spune dacă sticla de vin de pe masă ar fi de fapt un suport de lumânări? Un cadru elegant de lemn formează partea inferioară a sticlei, servind drept suport pentru o lumânare, în timp ce partea superioară, realizată din sticlă de diferite culori, întregește elementul decorativ.

Atmosfera de sărbătoare are nevoie de o stare de bine care să domnească în încăpere, de aceea poți alege o serie de lumânări parfumate, realizate din ceară naturală de soia. Având diferite arome: portocală și ylang-ylang, iasomie și violete sau vanilie și cafea, aceste lumânări turnate manual în România îți vor bucura simțurile.

Poartă-ți apropiații printr-o călătorie în jurul unora dintre cele mai importante orașe ale României cu ajutorul unui set de lumânări parfumate. Aromele fiecăreia se identifică cu un oraș, creând un ambient special, ce amintește de tradiție la masa de Crăciun.

Toate acestea pot fi găsite la Târgul cadourilor de designer – NOEL, ce te întâmpină cu o serie de propuneri speciale, de calitate, realizate cu suflet și migală, ce transmit mai departe spiritul sărbătorilor într-un mod prin care numai niște daruri manufacturate o pot face.

Pentru că sărbătorile sunt despre simplitate, bucurie și gesturi din suflet, te sfătuim să îți cauți darurile cu atenție. Ne găsești între 15 și 16 decembrie, în Bd. Dacia nr. 12, la cel mai longeviv târg de cadouri de designer din București, NOEL, unde vei putea descoperi o selecție filtrată de obiect fresh de designer, bijuterie contemporană, fashion, leather, beauty room (cosmetice), gourmet sau artă.

Ghidul cumpărătorului de cadouri IX: trei ținute de designer pe care ți le permiți și pe care le găsești doar pe 15 și 1... A fost inventată aplicația mobilă ce poate detecta anemia! Nu mai este necesară recoltarea sângelui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x