Antena Căutare

Ghidul cumpărătorului de cadouri IX: trei ținute de designer pe care ți le permiți și pe care le găsești doar pe 15 și 16 decembrie în București

Ghidul cumpărătorului de cadouri IX: trei ținute de designer pe care ți le permiți și pe care le găsești doar pe 15 și 16 decembrie în București

Ghidul cumpărătorului de cadouri IX: trei ținute de designer pe care ți le permiți și pe care le găsești doar pe 15 și 16 decembrie în București Galerie
Ghidul cumparatatorului de cadouri

Suntem înconjurați de reguli, tipare și modele, motiv pentru care ne dorim să evadăm câteodată și să încercăm să ne găsim individualitatea. Piesele vestimentare de designer sunt la mare căutare atunci când ne-am săturat de banal și de aceea ne-am gândit să îți propunem trei ținute accesibile, ce îți vor evidenția personalitatea.

Atunci când pasiunea pentru detalii te caracterizează, alege o rochie cu mâneci bufante și detalii geometrice, însoțită de un accent central și umerii goi.

Dacă preferi ținutele cu acel “je ne sais quoi” optează pentru o rochie pe corp, însă nu mulată, cu umeri goi și un detaliu din material plisat, prins în zona taliei. Motivele geometrice și asimetriile îi conferă un aer chic.

Pentru o variantă mai casual, alege o bluză pe gât într-un negru abanos și o fustă plisată, petrecută și sub formă asimetrică, prinsă în talie cu o curea. Culorile aprinse se potrivesc perfect pentru a scoate ținuta din anonimat.

Toate acestea pot fi găsite la Târgul cadourilor de designer – NOEL, ce te întâmpină cu o serie de propuneri speciale, de calitate, realizate cu suflet și migală, ce transmit mai departe magia sărbătorilor într-un mod prin care numai niște daruri manufacturate o pot face.

Pentru că sărbătorile sunt despre simplitate, bucurie și gesturi din suflet, te sfătuim să îți cauți darurile cu atenție. Ne găsești între 15 și 16 decembrie, în Bd. Dacia nr. 12, la cel mai longeviv târg de cadouri de designer din București, NOEL, unde vei putea descoperi o selecție filtrată de obiect fresh de designer, bijuterie contemporană, fashion, leather, beauty room (cosmetice), gourmet sau artă.

Ghidul cumpărătorului de cadouri VIII: e momentul să încerci decorațiunile din ceramică. Trei sugestii simpatice care îț... Ghidul cumpărătorului de cadouri X: eleganța luminilor de Crăciun surprinse în lumânările decorative de designer - darur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x