Antena Căutare

Gustul brânzeturilor din copilărie i-a inspirat pe doi români să-și deschidă o afacere de succes. „Buricul”, piesa lor de rezistență, aducătare de faimă și bani!

Viorel Şvabu a lucrat cu brânzeturi şi înainte de a porni afacarea, la fabrica din localitate. După ce fabrica a fost închisă, el şi soţia lui au luat o decizie.

Viorel Şvabu a lucrat cu brânzeturi şi înainte de a porni afacerea, la fabrica din localitate. După ce fabrica a fost închisă, el şi soţia lui au luat o decizie: de a-și deschide ei înșiși o afacere cu... brânzeturi.

Faptul că este un produs sută la sută natural l-a transformat într-unul dintre cele mai cerute produse. Nu există galantar. De fapt, nu există nici măcar un magazin. Totul se petrece în curtea unei case din judeţul Botoşani. Casa familei Şvabu.

Afacere deschisă în propria locuință

Explicaţia este una cât se poate de simplă. Casa lor este şi sediul afacerii pe care o conduc. O mică afacere familie care s-a axat pe producţia de brânzeturi. Viorel Şvabu a lucrat cu brânzeturi şi înainte de a porni afacarea, la fabrica din localitate. După ce fabrica a fost închisă, el şi soţia lui au luat o decizie.

„Nu putem spune ca a fost usor, pt ca am investit banii nostri, practic toate economiile pe care le-am avut. In momentul de fata, afacerea merge bine si suntem multumiti. Practic, noi spunem ca este o afacere de succes, pt ca ne vindem produsele, sunt apreciate si asta ne multumeste”, au povestit ei.

Se întâmpla în 2013, iar trei ani mai târziu, produsele familiei sunt tot mai căutate. Unul dintre motive îl reprezintă. buricul. Nu partea anatomică, ci un sortiment de caşcaval, specific zonei.

La fel ca toate produsele familiei, buricul este făcut doar din ingrediente naturale. Deocamdată, nu este un produs tradiţional înregistrată oficial. Dar succesul de care se bucură i-a determinat pe membrii familiei Şvabu să grăbească puţin procesul.

Măsura luată de celebrul muzeu al figurilor de ceară, Madame Tussauds, după ce presa a anunțat divorțuul anului, dintre ... Berbecii vor fi numai un zâmbet, iar Capriconii înclină astăzi în favoarea iubirii! Horoscopul de joi, 22 septembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x