Antena Căutare

Hannah voia o întâlnire de vis, dar a avut o surpriză când iubita partenerului său a apărut în local. Cum s-a terminat totul

Când spun că au mers la o întâlnire nereușită, cele mai multe persoane vorbesc de lipsa de atracție sau o conversație plictisitoare. Nu este cazul unei tinere care și-a povestit experiența în mediul online. În urma date-ului care părea în regulă, s-a văzut nevoită să fugă din local.

femeie in rosu, cu buzele rosii, care zambeste in timp ce un barbat ii sopteste ceva la ureche
Hannah, în vârstă de 20 de ani, a întâlnit un bărbat pe o rețea de dating. După ce au vorbit câteva săptămâni, au decis să se vadă | Shutterstock.com

Hannah, în vârstă de 20 de ani, a întâlnit un bărbat pe o rețea de dating. După ce au vorbit câteva săptămâni, au decis să se vadă. Prima ei impresie a fost una bună, însă nu era sigură dacă se vor mai întâlni din nou.

În timpul întâlnirii, partenerul ei și-a deschis inima în fața ei și i-a vorbit despre fosta iubită, care ar fi decedat recent, în timp ce îi arăta imagini cu femeia respectivă.

Citește și: Un tată a filmat ce face fiul său noaptea și a decis să se „răzbune” într-un mod neașteptat. Imaginile sunt virale pe TikTok

”El vorbea despre partenera lui, care murise de cancer și despre cum s-a luptat el cu moartea. Am empatizat cu el pentru că, ei bine, este oribil să treci prin asta.

Totul mergea bine până când el și-a ridicat privirea, s-a albit la față și s-a făcut mic”, a povestit Hannah conform LancsLive.

Ce s-a întâmplat după ce bărbatul i-a spus povestea tulburătoare

Când s-a uitat în jur, ea a observat o femeie care semăna foarte bine cu cea despre care bărbatul din fața ei îi spusese că a murit în urma unei lungi lupte cu cancerul.

Citește și: Cel mai nou trend de pe TikTok îi face pe tineri să se transforme în creaturi bizare. Ce presupune curentul goblin core

”S-a dovedit că partenera moartă nu era...mort. De fapt, avea doi copii cu el și credea că face ore suplimentare la serviciu pentru a-i întreține”, a adăugat Hannah.

Soția bărbatului i-a spus că este a șasea întâlnire la care el spune povestea falsă, totodată devastatoare. Imediat ce a ajuns, s-a pornit un scandal monstru, așa că Hannah a lăsat bani pe masă pentru a-și acoperi consumația și a ieșit din restaurant.

Incidentul a avut loc înainte de pandemie, iar ea spune că nu a mai avut curaj să meargă la niciun alt date.

Ce să nu faci la prima întâlnire

Primele întâlniri pot fi emoționante, lucru perfect normal când întâlnești un străin, mai ales unul despre care ai putea crede că sunt șanse să devină o persoană importantă în viața ta.

Din păcate, aceste emoții te pot determina să spui sau să faci lucruri pe care nu le-ai face în mod obișnuit. Câteva chestiuni pe care experții în dating le recomandă pentru a evita situația de mai sus sunt:

Nu-ți uita manierele

Continuă să deschizi uși, să spui ”te rog” sau ”mulțumesc” și să mânânci într-un mod elegant. De asemenea, indicat este să fii politicos și să-l tratezi cu respect pe cel din fața ta.

Citește și: Iluzia optică care demonstrează cât de mult ne păcălește creierul. Pătratele din imagine au aceeași culoare sau sunt diferite?

Încearcă să menții vie conversația

Când vine vorba de o primă întâlnire, nu este recomandat să vorbești încontinuu despre tine. Încearcă să găsești subiecte de discuție care să vă facă plăcere amândurora. Dacă date-ul nu e cum te așteptai și te plictisești, exprimă aceste gânduri într-un mod plăcut.

Un tânăr se filma în timp ce dansează atunci când un detaliu straniu a apărut pe fundal și i-a speriat pe mulți. Ce a ap... Povestea lui Phoebe Ellis, femeia cu două perechi de sâni. Zece ani s-a ascuns sub haine largi, bărbătești...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x