Antena Căutare

Un tată a filmat ce face fiul său noaptea și a decis să se „răzbune” într-un mod neașteptat. Imaginile sunt virale pe TikTok

Un tată a decis să instaleze camere de supraveghere prin casă, pentru a descoperi ce pune la cale fiul său. Când a văzut despre ce este vorba, omul s-a „răzbunat” în cel mai neașteptat mod posibil.

imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate de un tată Galerie
După ce a văzut imaginile, bărbatul s-a „răzbunat” în cel mai neașteptat mod posibil pe fiul său | captură TikTok @rhythmlessman

Un bărbat a intruit faptul că băiatul său nu este tocmai cuminte, așa că a decis să monteze prin casă niște camere de supraveghere, ca să filmeze ce face acesta pe timpul nopții. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit ce face copilul său, de fapt.

Și ca să-i dea o lecție de neuitat, părintele a ales să se „răzbune” în cel mai inedit mod posibil. Imaginile au apărut apoi pe TikTok și au devenit virale, adunând milioane de vizualizări.

Când a văzut ce face fiul său pe timpul nopții, un tată s-a „răzbunat” și a făcut senzație pe TikTok

Omul bănuia că băiatul său are obiceiul de a-i ignora regulile și de-a se strecura din casă pentru a se distra, așa că a decis să monteze niște camere de filmat. Urmărind imaginile, acesta a înțeles că fiul său devenise specialist în ceea ce privește furișatul din locuință.

Citește și: Un bărbat a montat camere ca să filmeze ce face soția lui somnambulă, pe timpul nopții! Imaginile sunt virale pe Tik Tok

Dornic să îi servească o lecție de neuitat, părintele a decis să se „răzbune” în cel mai surprinzător mod posibil. Folosindu-se de filmările de pe camerele de supraveghere, acesta a înțeles modul în care „operează” băiatul și a pus la cale un plan inedit. Știind ce fereastră va folosi băiatul pentru a reintra în casă, omul a programat camerele de filmat să pornească la detectarea mișcărilor din cameră. La 15 secunde după identificarea „inamicului”, dispozitivul instalat de om a fost programat să transmită un mesaj înregistrat „cu dedicație” de către părinte.

Apoi, bărbatul s-a pus la pândă și a așteptat să își savureze din plin planul menit să îi aducă o dulce „răzbunare” pe fiul său, care i-a încălcat regulile de prea multe ori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum fiul său deschide încet fereastra și intră în casă, alături de câțiva prieteni.

Senzorii au simțit imediat mișcarea și luminile s-au aprins în cameră, apoi a răsunat vocea robotului care a transmis mesajul înregistrat de tatăl său: „Bună, Jesse. Data viitoare când vrei să ieși în oraș trebuie doar să spui, nu e nevoie să te cațeri cu toți prietenii tăi pe geamul casei. Sper că te-ai distrat, că ai avut grijă de tine și că nu te-am speriat prea tare. Sigur o să devin viral pe TikTok cu asta. Mulțumesc pentru imagini”.

Așa cum se poate vedea și în clipul video apărut și pe Mirror.co.uk, tânărul a fost mai mult decât surprins de lecția primită de la tatăl său și toți prietenii săi s-au amuzat copios. Între timp, clipul video a apărut pe TikTok și au adunat mai bine de 13 milioane de vizualizări.

Cel mai nou trend de pe TikTok îi face pe tineri să se transforme în creaturi bizare. Ce presupune curentul goblin core... Un tânăr a primit o geacă de la bunica sa. Abia după 6 luni a descoperit ce secret se ascundea într-unul dintre buzunare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x