Antena Căutare

Harap Alb a devenit erou de benzi desenate

Povestea lui Harap Alb a devenit subiect de benzi desenate. Personajul principal s-a transformat intr-un print razboinic care, la fel ca in basm, se lupta cu Spanul cel rau. In noua forma de prezentare, Harap Alb va trece si prin alte peripetii.

Harap Alb nu se lupta doar cu Spanul. Editorii bezilor desenate romanesti vor sa arate ca eroul roman este mai puternic decat Rahan, Superman, Batman sau alti eroi staini.

Avantajul lui Harap Alb este ca are prieteni cu puteri supranaturale, pe care Ion Creanga i-a trimis acasa la sfarsitul povestii. De aceasta data, povestea va continua. In benzile desenate din zilele noastre, Mara, fata imparatului, face parfumuri in timpul liber, iar lui Gerila ii place sa faca bijuterii.

Daca pentru unii, benzile desenate vor trezi amintirile din copilarie, pentru altii pot fi practice. Elevii care dau bacalaureatul pot invata altfel despre basmul cult.

Sarutul intre doua tinere, la un miting anti-gay, ar putea deveni fotografia anului!... Descoperire: Manuscrisele lui Leonardo da Vinci se pot citi pe internet!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x