Antena Căutare

HOROSCOP 3 IUNIE 2018. Avertismentul astrologilor pentru o zodie: Să nu plece la drum nici obligată, căci e în mare pericol!

HOROSCOP 3 IUNIE 2018. Avertismentul astrologilor pentru o zodie: Să nu plece la drum nici obligată, căci e în mare pericol!

HOROSCOP 3 IUNIE 2018. Avertismentul astrologilor pentru o zodie: Să nu plece la drum nici obligată, căci e în mare pericol!

HOROSCOP 3 IUNIE 2018 BERBEC
Dacă vezi că un proiect început demult nu mai are nimic nou de oferit, ar fi bine să te gândeșți din ce în ce mai serios să-i pui punct decât să-l continui fără rost. De la o vreme, nimic nu mai evoluează, nu mai apare nimic nou, ți-ai pierdut și interesul, și cheful, și energia, deci nu mai ai nicio tragere de inima să duci mai departe ceva ce nu se mai urnește din loc.

Te tentează să-i pui punct aici, și bine faci, pentru că ce ai avut mai bun de câștigat de pe urmă acestui plan ține deja de trecut. Închide capitolul, extrage concluzia finală și caută-ți altceva de făcut!

HOROSCOP 3 IUNIE 2018 TAUR
Se vede că ți-ai cam pierdut interesul pentru un plan la care ai muncit mult. Te copleșește o stare de comoditate, care nu te reprezintă de obicei, dar pesemne că ai nevoie de odihnă. Ia-ți o zi de totală relaxare, de lene eliberatoare de stres, pentru că ai tras destul înainte.

Cel mai bine ar fi să refuzi orice invitație care ar putea cere de la ține chiar și cel mai mic efort, pentru că nu prea ai energie în ține. Dacă nu apare nimic nou în program, permite-ți mai mult somn, câteva ore de lectură sau de visare, dar nu te răsfață totuși cu prea multe bunătăți culinare, pentru că te paște un kilogram în plus peste noapte.

HOROSCOP 3 IUNIE 2018 GEMENI
Optimismul cu care priveșți spre viitorul unei acțiuni anunțate în perioada următoare te va motiva să duci mai departe ce ai început. Te apropii de un succes, la care îți aduci contribuția alături de cei din familie, și felul în care va stimulați unii pe alții se va dovedi a fi sursă principala de energie către succesul visat.

Spuneți cu toții că se poate, împingeți-va unii pe alții de la spate și nu va criticați nicio secundă, pentru că numai din acest schimb de stimulente și aprecieri se va construi un plan care să mulțumească pe toată lumea.

HOROSCOP 3 IUNIE 2018 RAC
Călătoriile nu sunt cea mai bună idee pentru azi, de aceea ar fi recomandabil să nu pleci azi la drum, deoarece surprizele cele mai neplăcute de la drum pot să apară. Ori primeșți vești proaste de departe, ori deplasarea programată pentru azi e înțesată de piedici și situații neprevăzute, încât aproape că ar fi mai bine pentru ține dacă nu ai pleca nicăieri.

Se poate ivi un aspect de ultima ora care să te oprească să mai ajungi la destinația propusă, dar se pare că e mai bine așa.

HOROSCOP 3 IUNIE 2018 LEU
Ești foarte preocupat de soarta unor persoane dragi care trec prin momente dificile și încerci, atât cât îți stă în putință, să le ridici moralul cu o vorba bună, cu o încurajare, chiar cu o mâna de ajutor. Prezența ta le face bine, pentru că tu le vorbeșți din experiență proprie și știi ce sfaturi s-ar potrivi cel mai bine în acest caz. Și tu ai trecut cândva prin astfel de momente și poate și ei ți-au fost alături în mod similar, deci a venit vremea să le întorci cumva serviciile și să fii tu sursă lor de energie pozitivă și curaj.

Îndeamnă-i să vadă în ceea ce li se întâmplă o lecție bună prin care mai au ceva util de învățat despre viață. Ți ai atins înțelepciunea și poți preda și altora ce știi.

HOROSCOP 3 IUNIE 2018 FECIOARĂ
Inima ta bate din ce în ce mai tare pentru că se apropie un eveniment care provoacă emoții intense. Abia aștepți să se întâmple, dar totodată eșți un pic nesigur, pentru că ți-e teamă că nu cumva să faci vreo greșeală. Relaxează-te, bucură-te de trăirile tale de acum, pentru că ele anunță de fapt ceva cu totul deosebit care îți poate schimbă viață!

Poate e vorba de o întâlnire care va avea un rol marcant de acum înainte. Poate e o decizie de zile mari de a porni pe o cale complet nouă. În față unei astfel de situații e și normal să ai asemenea emoții!

HOROSCOP 3 IUNIE 2018 BALANȚĂ

Azi întâlneșți exact persoana de care aveai cea mai mare nevoie, deoarece ea deține soluția cheie la problema care te preocupă. Asculți ce-ți spune cu entuziasm și pui imediat în practică sfaturile sale, ceea ce va reprezenta un mare salt înainte în planurile tale.

Dacă ai fi continuat să cauți singur soluția problemei, fără să ceri sau să accepți ajutor de la nimeni, ai fi bătut mult timp pasul pe loc, dar așa prietenul apare exact în momentul cel mai important pentru a mai înainta câteva etape. El îți împărtășește din experiență să de viață, oferindu-ți o rezolvare deja verificată, care la el a dat roade bune, deci la fel va fi și la ține.

HOROSCOP 3 IUNIE 2018 SCORPION
Se deschide în față ta o aventură foarte interesantă care te atrage că un magnet. Greu să-i rezișți, că atare trebuie să-ți iei inima în dinți și să te opui temerilor care te încearcă, indeciziei care te însoțește, chiar dacă nu știi ce te așteaptă la capăt. Fă primul pas cu încredere deplină. Surprizele se vor ține lanț, din ce în ce mai bune și mai incitante, dar cel mai greu e acest moment: startul.

Ceva te cheamă, altceva te oprește, dar norocul tău e acel imbold interior care te copleșește și, într-un final, te împinge să dai curs acestei atracții. Porneșți la drum curios și entuziast, atras de luminița care se vede deocamdată palid la capăt!

HOROSCOP 3 IUNIE 2018 SĂGETĂTOR
Dragostea este frumoasă și senzuală, așa cum o vezi tu azi, existând un schimb reciproc foarte intim între voi: de la suflet la suflet. Dacă azi cunoșți pe cineva nou, atracția va fi spontană și vei descoperi în ochii celuilalt același interes pe care îl ai și tu față de el.

Se poate naște o idilă de toată frumusețea, dacă eșți în căutarea. În cuplurile deja închegate, declarațiile de dragoste amintesc de vremurile bune ale relației. Fii generos în sentimente și exprimă-le într-o formă romantică.

HOROSCOP 3 IUNIE 2018 CAPRICORN
Ai ajuns într-un punct mort din care nu mai vezi nicio ieșire. Încearcă să nu iei decizii acum, sub imperiul emoției, pentru că, după o vreme, s-ar putea să găseșți soluții mult mai valoroase decât cele la care ai putea ajunge acum. Pe moment, eșți tentat să abandonezi totul, considerând că nu se mai poate continuă așa, dar dacă aștepți și lași primul val să treacă fără gesturi drastice, lucrurile se vor așeza mult mai ușor pe un făgaș normal.

Ai răbdare, suportă situația de acum, chiar facă pare dura, pentru că foarte curând se vor ivi și rezolvările.

HOROSCOP 3 IUNIE 2018 VĂRSĂTOR
Ia-ți inima în dinți și da startul planului pe care îl pregătești de ceva vreme, pentru că acum e momentul cel mai bun pentru a începe. Te simți pregătit sufletește să faci față provocării, căci inițiativele pornite azi vor duce repede la succes.

Nu amână pe altădată, pentru că azi apar condițiile cele mai bune pentru a începe un plan ce va ajunge repede la rezultatele visate. Ai și energie, și chef, și calitățile necesare pentru a reuși, deci totul e să faci primul pas. Dar acum!

HOROSCOP 3 IUNIE 2018 PEȘTI
Nu te grăbi să pornești într-o direcție nouă fără o analiză obiectivă a resurselor de care dispui. Este momentul cel mai bun să stai și să chibzuiești profund asupra sensului de mers, pentru că rezultatele de pe parcurs depind enorm de felul în care iei startul.

Dacă ai la purtător elan, energie pozitivă, entuziasm și încredere în scopul pe care vrei să-l atingi, ritmul de evoluție va fi unul bun, de aceea trebuie să începi doar în momentul în care simți că toate sunt la cote maxime.

Sursă: www.romaniatv.net

Era internată într-un spital de nebuni, dar într-o zi i-a dat doctorului un desen care l-a încremenit. Abia atunci a înț... Iubire dintr-un singur click: oamenii nu se mai cunosc pe stradă, în mall sau la petreceri, ci online! Avantajele și dez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x