Căutare Live

HOROSCOP. Trei femei din ZODIAC de care bărbații se îndrăgostesc imediat! Ele sunt cele pentru care domnii ar face orice!

Femeia din horoscop poate fi tandră și iubitoare, dar poate fi și indiferentă și independentă, astrele influețând astfel caracteristicile personalității fiecărei persoane. Există, însă, câteva zodii în care dacă o femeie s-a născut, atunci va ști sigur cum să cucerească un bărbat.

Femeia din horoscop poate fi tandră și iubitoare, dar poate fi și indiferentă și independentă, astrele influețând astfel caracteristicile personalității fiecărei persoane. Există, însă, câteva zodii în care dacă o femeie s-a născut, atunci va ști sigur cum să cucerească un bărbat.

Femeia TAUR: urăște complicațiile

Aceste femei sunt cu întotdeauna cu picioarele pe pământ și sunt, de asemenea, foarte raționale. Pe aceste femei nu le poți duce cu zăhărelul niciodată și dese ori, bărbații se simt intimidați de istețimea și sinceritatea lor tăioasă.

Femeile taur sunt foarte apreciate de bărbați pentru că au un simț al umorului ieșit din comun , sunt răbdătoare și sociabile. aceste femei amestecă rare ori distracția cu obligațiile pentru că sunt și foarte responsabile.

Femeia RAC: adoră să fie curtată

Viața femeilor rac nu poate fi niciodată plictisitoare pentru că au o imaginație extrem de bogată. Aceste femei au și o intuiție foarte dezvoltată care le avertizează de cele mai multe ori în privința relațiilor care nu sunt de bun augur.

Aceste femei iubesc din toată inima și ar face orice pentru partenerul lor. Acestor femei le place să fie curtate și nu le este ușor să se deschidă în fața oamenilor pentru că devin vulnerabili și oamenii profită de cele mai multe ori.

Femeia SCORPION: „drogul” bărbaților

Aceste femei sunt foarte puternice și sunt persoane hotărâte. Misterioase și rafinate, aceste femei știu exact cum să aduce bărbații la picioarele lor și cum să îi ademenească fără ca aceștia să-și dea seama că „veninul” lor poate provoca dependență.

Se știe despre aceste femei că sunt unele dintre cele mai pasionale femei din zodiac și au un erotism puternic. În intimitate sunt foarte inventive, iar norocosul care ajunge la inima unei femei scorpion se va bucura de un tratament regal de fiecare dată.

Sursa: actualitatea.biz

Nu suntem singuri în Univers. NASA a descoperit un sistem solar asemănător celui în care se află Pământul... Cifra avuției îți dezvăluie destinul tău: ”Cifra 1 - Vor face bani pe cont propriu”...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri