Antena Căutare

Horoscopul BABILONULUI! Dacă te-ai născut într-o zi de luni, vrei să domini pe toată lumea! Ți se potrivesc toate caracteristicile?

Există o predicție generală, în funcție de ziua în care te-ai născut, planeta și zeitatea sub semnul căreia te afli, și o predicție pentru cei aleși, în funcție de mișcările acestor „planete” pe bolta cerească și în casele de pe harta astrologică.

Există o predicție generală, în funcție de ziua în care te-ai născut, planeta și zeitatea sub semnul căreia te afli, și o predicție pentru cei aleși, în funcție de mișcările acestor „planete” pe bolta cerească și în casele de pe harta astrologică.

Ce știm despre babilonieni? Că au fost primii care au împărțit cerul astrologic în 12 case, fiecare având corespondent în viața omului. Horoscopul lor nu se bazează pe numere (data la care te-ai născut), ci pe ziua din săptămână în care ai venit pe lume, cu întreaga ei simbolistică. Pentru babilonieni, existau șapte planete, câte zile are săptămâna. De fapt, este vorba – în termenii de astăzi ai științelor cerului – despre trei tipuri diferite de corpuri cerești și anume: o stea - Soarele, cinci planete - Jupiter, Venus, Mercur și Marte (cele cunoscute până la acea dată) și un satelit al unei planete – Luna. Celor șapte corpuri cerești, respectiv celor șapte zile ale săptămânii, le corespundeau șapte zeități babiloniene.

Iată și Zodiacul BABILONULUI, așa cum a ajuns el până la noi. Ca să afli ce ți-au hărăzit astrele, dă CLICK pe fiecare zodie în parte.

Zodia SIN (cei născuți într-o zi de Luni)

Zodia NERGAL (cei născuți într-o zi de Marți)

Zodia NABU (cei născuți într-o zi de Miercuri)

Zodia MARDUK (cei născuți într-o zi de Joi)

Zodia ISHTAR (cei născuți într-o zi de Vineri)

Zodia NINURTA (cei născuți într-o zi de Sâmbătă)

Zodia SHAMASH (cei născuți într-o zi de Duminică)

Nu știi în ce zi din săptămână a picat data nașterii tale? Află AICI!

Cel mai CĂUTAT FOTOMODEL este de fapt UN CÂINE! Uite cum ARATĂ și ce CASE de MODĂ îi oferă CONTRACTE!... Aici, timpul a stat în loc! Ce s-a întâmplat în camera unui soldat din timpul Primului Război Mondial timp de 96 de ANI ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x