Antena Căutare

Cel mai CĂUTAT FOTOMODEL este de fapt UN CÂINE! Uite cum ARATĂ și ce CASE de MODĂ îi oferă CONTRACTE!

Industria modei și-a găsit preferatul, iar fotomodelele din întreaga lume se simt amenințate de cel care ar putea să le ia locul.

Industria modei și-a găsit preferatul, iar fotomodelele din întreaga lume se simt amenințate de cel care ar putea să le ia locul.

Bodhi este noua senzație din industria modei, fiind căutat de case de modă celebre precum Coach, Salvatore Ferragamo și ASOS. Acestea i-au propus contracte generoase pentru a poza în diferite ipostaze.

Ceea ce mulți nu știu este faptul că Bodhi este un câine din rasa de origine japoneză Shiba Inu. Stăpânii lui l-au îmbrăcat la început cu haine omenești din amuzament. Distracția s-a transformat ulterior într-o treabă serioasă, căci câinele a devenit celebru în toată lumea. Doar pe contul de Instagram are peste 146.000 de fani.

Galerie FOTO: Au trecut 17 ani de la cel mai tare film! Cum arată acum ACTORII din ”TITANIC”... Horoscopul BABILONULUI! Dacă te-ai născut într-o zi de luni, vrei să domini pe toată lumea! Ți se potrivesc toate caract...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x