Antena Căutare

Horoscopul runelor pentru săptămâna 29 ianuarie - 4 februarie! Numerologul Mihai Voropchievici vă dezvăluie toate misterele

Horoscopul runelor pentru săptămâna 29 ianuarie - 4 februarie!

Horoscopul runelor pentru săptămâna 29 ianuarie - 4 februarie!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 29 ianuarie - 4 februarie: o ZODIE va avea serioase probleme în cuplu. Ești chiar tu cel care trebuie să-și stăpânească demonii?

Ne așteaptă o săptămână plină pentru toate zodiile, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, după ce a văzut ce arată runele.

Mihai Voropchievici este maestru la citit mesajele pe care le transmite runele! Pe tine ce te așteaptă în săptămâna 29 ianuarie - 4 februarie? O zodie va primi o veste total neașteptată!

Ca în fiecare sfârșit de săptămână, numerologul Mihai Voropchievici consultă runele și ne arată ce ne-a pregătit destinul în săptămâna care vine.

Dacă ești curios cum sună previziunea runelor pentru săptămâna 29 ianuarie - 4 februarie pentru zodia ta, atunci urmărește clipul video de mai sus!

Semnificația ascunsă a CNP-ului: „Este un fel de destin scris pe cartea de identitate, un adevărat COD INFORMAȚIONAL!”... Horoscopul zilei de DUMINICĂ! Ai curaj să afli? O zodie va trăi surpriza vieții ei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x