Căutare Live

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 29 ianuarie - 4 februarie: o ZODIE va avea serioase probleme în cuplu. Ești chiar tu cel care trebuie să-și stăpânească demonii?

Săptămâna este, în cea mai mare parte a ei, una frumoasă, dar marea problemă e că zodiile sunt inconsecvente, ba vor una, ba vor alta!

Săptămâna este, în cea mai mare parte a ei, una frumoasă, dar marea problemă e că zodiile sunt inconsecvente, ba vor una, ba vor alta!

VĂRSĂTORUL are nevoie de sprijinul prietenilor, pentru a face față tuturor provocărilor care apar în această săptămână. Din fericire, aceștia se vor dovedi la înălțime și îi vor fi aproape – nu trebuie decât să ceată ajutorul, pentru a-l primi.

PEȘTII învață să facă lucrurile cu răbdare, unul câte unul, fără nici un fel de grabă. Stresul nu e bun la nimic și tot ce face e să creeze și mai multe probleme. Așadar, mult calm!

BERBECUL are nevoie de proiecte noi și de provocări noi. Este capabil de o dezvoltare susținută, însă pentru a o realiza trebuie să își părăsească zona de confort. Și, curios cum îi știm, nu îi va fi deloc greu.

În mintea sa, TAURUL pune la cale nişte planuri foarte interesante, a căror realizare urmează să îi lase pe toţi cu gura căscată. Dar, cât timp acestea sunt doar în stadiu de proiect, nu prea are motive să își dea aere de superioritate.

Persoana iubită nu ţine cont de schimbările de dispoziţie și de toanele nativilor GEMENI, ceea ce pe termen scurt îi face și mai iritabili. Pe termen mai lung însă, această atitudine e folositoare – îi ajută să își controleze sentimentele. La final de săptămână e posibilă o călătorie.

RACUL lucrează cu mult spor la serviciu. Dă dovadă de ingeniozitate, găsind cea mai bună și mai rapidă rezolvare la fiecare problemă nou apărută. Week-end-ul poate aduce și un plus de bani, venit dintr-o sursă neașteptată.

LEUL, empatic așa cum îl știm, face eforturi pentru a îndeplini o dorinţă exprimată de o persoană dragă. În cele din urmă, va avea satisfacția de a o vedea pe aceasta cu zâmbetul pe buze. Finalul de săptămână aduce progrese pe plan relațional.

FECIOARA se implică activ în rezolvarea oricărei probleme care ține de casă și de familie. Cei dragi se bucură de acest interes pe care ajunge să îl arate problemelor casnice.

BALANȚA vizitează multe locuri, pe parcursul acestei săptămâni. Un plin la mașină și o pereche de pantofi confortabili – acestea sunt elementele necesare pentru succes.

Pentru SCORPION, parteneriatele merg foarte bine, atunci când e vorba de muncă și de bani. În schimb găsește ceva mai greu oameni cu care să își împărtășească hobby-urile.

SĂGETĂTORUL e unul dintre răsfățații astrelor, în această săptămână. E momentul să își pună în valoare calitățile și să înceapă să facă ceva concret pentru materializarea unor dorințe mai vechi.

Citește și
laurentiu reghecampf la costum
Laurențiu Reghecampf a apărut în public cu iubita sa, Corina "Bilcon" Caciuc. Cum i-au surprins paparazzi
Laurențiu Reghecampf a apărut în public cu iubita sa, Corina "Bilcon" Caciuc. Cum i-au surprins paparazzi
raluca si ion de la mireasa cand se tin de mana
S-a scris că mama lui Ion este educatoarea fiicelor Gabrielei Cristea. Care e adevărul
S-a scris că mama lui Ion este educatoarea fiicelor Gabrielei Cristea. Care e adevărul
Colaj cu vânt și ninsoare
Alertă meteo! Cod galben de vreme rea. În ce zone sunt așteptate ninsori viscolite în următoarea perioadă
Alertă meteo! Cod galben de vreme rea. În ce zone sunt așteptate ninsori viscolite în următoarea perioadă
Mai multe articole

CAPRICORNUL adună informații, bârfe și secrete, așa cum alții strâng banii. Și acestea au valoarea lor, mai ales când vine vorba de puterea de a influența diferite persoane.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri