Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 14 februarie!

Scorpionii sunt foarte creativi si vor avea rezultate imbucuratoare in activitatile desfasurate. Si pe capricorni ii asteapta o zi cu multe zambete. Mai multe detalii, in VIDEO!

Berbecii vor fi cu zambetul la purtator, optimisti in ceea ce priveste proiectele demarate si vor atrage numai lucruri pozitive.

Taurii se vor bucura de o zi excelenta in plan familial. Armonia de la acest capitol le va da o stare de bine.

O zi cu intamplari surprinzatoare, dar benefice, ii asteapta pe nativii gemeni. Proiectele in care sunt implicati vor avea rezultate neasteptate.

Nimic nu le va scapa din vedere racilor. Sunt buni organizatori si vor veni cu idei pretioase in activitatile de astazi.

Leii vor fi confuzi si risca sa ia decizii nepotrivite. Mai bine ar amana hotararile importante.

Calmul nu le va caracteriza sub nicio forma pe fecioare. Este posibil sa-si compromita relatiile sociale din cauza irascibilitatii crescute.

La polul opus, balantele vor trata fiecare problema aparuta cu seninatate si calm si vor incerca sa gaseasca rezolvarea acestora.

Scorpionii se vor implica in activitati ceative si vor realiza lucruri impresionante. Seara se anunta una plina de surprize.

Sagetatorii vor fi plini de energie si entuziasm si se vor stradui sa aiba rezultate excelente in tot ceea ce vor intreprinde.

Pentru capricorni va fi o zi cu multi fluturi in stomac. Relatia de cuplu merge ca pe roate si vor avea surprize nebanuite.

Varsatorii vor fi retrasi si vor evita sa se implice in activitati colective. In a doua parte a zilei le va reveni zambetul pe buze datorita familiei.

Pestii isi vor dedica timpul apropiatilor. Se vor relaxa si o vor lasa mai usor cu munca.

Los Angeles, orasul inovatiilor: Hainele de lux se vand din... camioane!... VIDEO EMOTIONANT! Iata reactia unui bunic in momentul in care isi vede nepotelul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x