Antena Căutare

Los Angeles, orasul inovatiilor: Hainele de lux se vand din... camioane!

Trabuie sa fii la moda in orice anotimp si in orice situatie, chiar si situatiile de criza! O dovedesc niste tineri antreprenori americani, care si-au amenajat buticuri cu haine de lux in camioane. Cu ele cutreiera Los Angeles-ul, ca sa vanda.

Prima data au aparut camionetele cu mancare de tip fast food. Apoi celebrele camioane cu inghetata. Insa in aceasta lumea moderna in care traim si suntem tot timpul pe fuga si micii afaceristi trebuie sa tina pasul ca sa reziste. Inclusiv cei din domeniul confectiilor. Asa se face ca la Los Angeles au aparut camioanele care se opresc pe strada si vand… haine.

Se numesc "buticuri" mobile si vand mai ales haine de firma. “Socializarea e cheia in aceasta afacere. Practic asa calatoresti foarte mult. Dar lumea trebuie sa stie unde esti in orice moment. Insa ne-am inspirat din faptul ca oamenii sunt foarte mobili”, spune proprietara unui astfel de butic.

Asa ca si afacerile s-au adaptat cererii. Jordana vinde lenjerie de lux si se opreste cu camionul in zonele aglomerate din Los Angeles. Alti patroni de astfel de camioane-magazine vad in aceasta expunere stradala un mod de a-si face reclama gratis la magazinele de sine statatoare din oras.

Sunt 30 de astfel de camioane ale modei in tot orasul si toate au succes. Mai ales printre doamnele si domnisoarele innebunite dupa ultimele tendinte.

sursa foto: lauradunn.com

Un jurnalist ucrainean a reusit sa intre la premiile Grammy, fara acreditare... Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 14 februarie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x