Antena Căutare

HOROSCOP 2018. Zodiile care atrag banii în 2018. Leii, dolarii și bancnotele de euro vor fi atrase ca de un magnet de aceste semne zodiacale!

În 2018, pe nativii din următoarele trei zodii îi lovește brusc norocul. Se trezesc cu atât de mulți bani pe mână, încât ajung să nu mai știe ce să facă cu ei. 

În 2018, pe nativii din următoarele trei zodii îi lovește brusc norocul. Se trezesc cu atât de mulți bani pe mână, încât ajung să nu mai știe ce să facă cu ei.

Acestea sunt cele PATRU ZODII care vor avea probleme în cuplu!

Leu
Faci cum faci și dai de bani. Unii munciți, alții câștigați pur și simplu fără prea mari eforturi. Este un an foarte norocos la acest capitol. Iar spiritul tău competitiv te îndeamnă să-ți înmulțești banii investind într-o afacere bine gândită, cu bătaie pe termen lung.

Vei vedea că, dacă îți dai interesul, și rezultatele financiare vor fi pe măsură. În august, joci puțin la risc și vei avea tendința să arunci sume mari și să te implici în afaceri nesigure, dar câștigurile nu se vor lasă așteptate.

Fecioară


Anul 2018 aduce schimbări importante la capitul financiar. Te poți consideră o norocoasă. Vei vedea dintr-odată lumea cu alți ochi, îți vor veni o mulțime de idei de afaceri și vei avea un fler comercial crescut.

Acționează și nu vei regretă. Planurile tale au o anvergură nemaintalnita, îți propui să ajungi sus și reușești. Culmea e că atragi banii că un magnet și aici poate fi vorba inclusiv de un câștig neașteptat, spre exemplu la loterie.

Capricorn
Te afli pe o pantă ascendentă din punct de vedere profesional încă de la sfârșitul lui 2017, însă în anul următor parcă pur și simplu înflorești. Șefii te văd cu ochi buni, iar asta îți conferă entuziasm și energie că să te avanti cât mai sus.

Nu-ți rămâne decât să iei taurul de coarne. Pe măsură ce descoperi noi oportunități, începi să nu te mai mulțumești cu puțin!

Caută bine prin cutii, s-ar putea să ai ascunsă o mică avere! Dacă mai găseşti aşa ceva prin casă, te îmbogăţeşti rapid... Impresionează milioane de oameni cu pozele sale şi este român. Povestea lui Iurie Belegurschi, fotograful ale cărui imag...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x