Antena Căutare

Hyperloop: Autostrada viitorului, un sistem de transport revolutionar care va aparea in cel mult zece ani

Un sistem de transport revolutionar, inspirat parca dintr-un film SF, promite sa comprime distante de sute de kilometri. Astfel, spune creatorul acestuia, distanta de 500 de kilometri intre Los Angeles si San Francisco ar putea fi parcursa in mai putin de jumatate de ora.

Un om de afaceri american a prezentat noul sistem, aflat, deocamdata, in stadiul de proiect.

Chiar si in viata reala, in secolul vitezei, orice minut economisit inseamna putere. Imaginati-va cum ar fi sa calatoriti sute de kilometri in doar cateva zeci minute, si nu cu avionul. Americanul Elon Musk, cel care sta si in spatele masinilor electrice ultra-rapide, promite ca visul va fi transpus in realitate. Cat de curand.

Alimentat cu energie solara, revolutionarul sistem de transport promite sa ii ajute pe oameni sa calatoreasca aproape de viteza sunetului. Cu 700 de metri pe ora. Traficul se va desfasura intr-un fel de conducte de otel in care masinile vor fi propulsate de aer comprimat. 500 de kilometri vor fi traversati in doar jumatate de ora. Cel mult zece, spune amercanul, si lumea va beneficia de cel mai revolutionar sistem de infrastructura.

Femei sterse din istoria Crestinismului... “Azzam”, cel mai lung iaht din lume: 180 de metri lungime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x