Antena Căutare

I-a dat bani unui om al străzii, dar acesta i-a dat o replică de neuitat! Răspunsul a emoționat milioane de oameni! (VIDEO)

Un tânăr i-a dat unui om al străzii niște bani, dar ceea ce s-a întâmplat după a emoționat milioane de oameni din întreaga lume. Cerșetorul i-a dat o replică de neuitat.

Un tânăr i-a dat unui om al străzii niște bani, dar ceea ce s-a întâmplat după a emoționat milioane de oameni din întreaga lume. Cerșetorul i-a dat o replică de neuitat.

Karim Metwaly este cunoscut pe internet pentru clipurile video pe care le realizează. Recent a realizat unul în care oferă niște bani unui om al străzii. Ceea ce a urmat este cu adevărat incredibil.

Uimit că a primit o sumă mare de bani, acesta își întreabă binefăcătorul de ce l-a ajutat. În scurt timp, între cei doi se leagă un dialog mai mult decât tulburător.

Părea un simplu om al străzii, până când a început să cânte! Așa a ieșit la iveală ce poveste de viață emoționantă are! (VIDEO)

„Te rog, poți să stai puțin cu mine? Poți să mă aștepți puțin? Mă întorc imediat”

O simplă întâmplare s-a transformat în ceva de-a dreptul uimitor

Cerșetorul a dispărut pentru câteva minute. S-a întors ținând două casolete cu mâncare. Una i-a oferit-o lui Karim, cel care i-a dat banii.

„Vrei să mănânci cu mine? Nu am mai mâncat de mult o mâncare bună”

Cei doi au continuat să discute.

„Mă bucur că ești aici cu mine. Oamenii trec de obicei și mă ignoră. Nu le pasă dacă sunt viu sau mort. E grozav că tu stai cu mine aici”

Clipul video a ajuns pe internet și a adunat peste un milion de vizualizări. Karim a dat astfel o lecție despre importanța timpului și despre cum alege fiecare să și-l petreacă. Unii fac fapte bune din care învață lecții.

Tu ce faci cu timpul tău?

De la ei "se trage" ultimul tău selfie de pe Facebook! Cum a apărut prima fotografie color din lume... Născuți prematur, ATUNCI și ACUM! Portretele celor care au început lupta pentru viață de la prima gură de aer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x