Antena Căutare

I-a făcut cadou un test ADN soțului ei și și-a distrus căsnicia! Când a văzut rezultatele, a suferit un șoc. „Îmi pare foarte rău că am avut această idee”

O femeie i-a făcut cadou un test ADN soțului ei, de ziua lui de naștere, dar și-a regretat gestul. A povestit totul într-o scrisoare ce a fost publicată pe internet.

O femeie i-a făcut cadou un test ADN soțului ei, de ziua lui de naștere, dar și-a regretat gestul. A povestit totul într-o scrisoare ce a fost publicată pe internet.

Femeia a explicat că își cunoaște soțul din copilărie. Au crescut împreună în același oraș, iar în prezent au un fiu în vârstă de doi ani.

Ca să îi facă un cadou distractiv soțului ei, de ziua lui, femeia i-a cumpărat un test ADN.

„Rezultatele testului ADN au arătat că suntem veri primari, din partea tatălui. Vestea ne-a tulburat extrem de mult pe amândoi”, a spus femeia.

Vestea a fost cu atât mai tulburătoare cu cât aceasta înseamnă cu un membru al familiei lor a fost infidel în căsnicia sa.

„Părinții lui au fost căsătoriți timp de 30 de ani, iar soțul meu o iubește nespus pe mama lui. Nu vrea să vorbească cu mine despre rezultatele testului ADN. Dormim în camere diferite și situația începe să îl afecteze pe fiul nostru”, a mai scris femeia.

„Acest secret îmi otrăvește căsnicia și îmi este teamă că va isca un scandal în familia extinsă”, a adăugat ea.

Povestea Claudiei, fata care s-a născut bătrână: „Am doar 20 de ani, dar arăt de 140. Viața, oricât ar fi de scurtă, tre... Un cercetător român a câştigat un grant de 1,5 milioane de euro din partea UE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x