Antena Căutare

I-au schimbat copilul la naștere! A aflat abia după 28 de ani, în cel mai crunt mod! Cum a reacționat când l-a întâlnit. „Nu pot să descriu” - VIDEO

O mamă și-a cunoscut fiul biologic abia la 28 de ani după ce i-a fost schimbat în spital, din greșeală, imediat după naștere. Momentul emoționant în care cei doi s-au întâlnit a fost filmat.

I-au schimbat copilul la naștere! A aflat abia după 28 de ani, în cel mai crunt mod! Cum a reacționat când l-a întâlnit. „Nu pot să descriu” - VIDEO
I-au schimbat copilul la naștere! A aflat după 28 de ani, în cel mai crunt mod! Cum a reacționat când l-a întâlnit. „Nu pot să descriu”

Mama și-a întâlnit pentru prima dată copilul biologic în China, la două luni după ce a descoperit că, timp de 28 de ani, a crescut fiul altcuiva.

Spitalul la care Jiang Yanli a născut, în urmă cu 28 de ani, a transmis că va investiga accidentul ce a schimbat complet viața a două familii.

Cum a descoperit femeia adevărul

Femeia, cunoscută cu numele Jiang Yanli, intenționa să doneze o parte din ficatul ei fiului ei, bolnav de cancer, când a făcut descoperirea șocantă.

Fiul pe care l-a crescut, Zhang Qi, este tratat la un spital din orașul chinez Nanchang, după ce, la sfârșitul lunii februarie, a fost diagnosticat cu cancer la ficat.

După ce a aflat că nu este compatibilă cu propriul ei fiu, femeia a cerut un test ADN și a descoperit, astfel, că a crescut copilul unei alte femei.

„Stooop!”. Un braț de excavator se oprește în aer și apar ochi de copil, plini de spaimă. Tatăl leșină! „E fetița mea, e fetița mea!”. Gabriela are o singură întrebare

După ce a primit vestea șocantă, femeia nu a stat prea mult pe gânduri. Și-a șters lacrimile și și-a îndreptat întreaga atenție către un singur obiectiv – să își găsească fiul biologic, precum și familia copilului pe care l-a crescut și care i-ar putea salva viața.

Ce s-a ales de fiul ei biologic, căruia nu i-a putut îndruma pașii în viață

Guo Ming, fiul ei biologic, pe care l-a cunoscut abia la 28 de ani de la naștere, lucrează în prezent ca polițist și are soție și copii.

El a descris ce a simțit când a primit vestea șocantă. „A fost o avalanșă de emoții distincte. E foarte greu de descris”, a spus el.

„Mama, nu are rost! Nu mă mai întorc acasă!”. Fiul unui doctor, bolnav de COVID-19, într-un clip sfâșietor! „Mi-am văzut puiul luptând pentru fiecare gură de aer!” VIDEO

Mama care l-a crescut pe Guo Ming, care este purtătoare de hepatita B, a fost și ea diagnosticată cu cancer ka ficat și a fost operată recent.

Jiang Yanli nu i-a dezvăluit adevărul fiului pe care l-a crescut, temându-se că șocul i-ar putea dăuna stării sale de sănătate și așa precare.

Însă, tatăl lui biologic, acum descoperit, a spus că va face analizele necesare, în speranța că va putea deveni donator pentru copilul lui.

De cealaltă parte, polițistul Guo Ming a promis să își viziteze cât mai des părinții biologici și că speră ca aceștia să se mute lângă el, după ce se vor pensiona.

Când și-a întâlnit fiul biologic, mama Jiang Yanli nu și-a putut stăpâni lacrimile și l-a luat în brațe. Vedeți momentul, în clipul de mai jos.

Femeile ar putea fi salvarea bărbaților, în fața COVID-19! Ar deține sursa antidotului! Ce au descoperit cercetătorii... Interviu în exclusivitate! Autorul „Sapiens, scurtă istorie a omenirii”, mesaj urgent pentru români: „Nu vă puteţi baza ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x