Antena Căutare

„Mama, nu are rost! Nu mă mai întorc acasă!”. Fiul unui doctor, bolnav de COVID-19, într-un clip sfâșietor! „Mi-am văzut puiul luptând pentru fiecare gură de aer!” VIDEO

Un doctor a publicat o filmare cu fiul ei, în vârstă de patru ani, bolnav de coronavirus, în ciuda tuturor măsurilor de siguranță pe care ea și soțul ei le-au luat, ca să îl protejeze.

„Mama, nu are rost! Nu mă mai întorc acasă!”. Fiul unui doctor, bolnav de COVID-19, într-un clip sfâșietor! „Mi-am văzut puiul luptând pentru fiecare gură de aer!” VIDEO
„Mama, nu are rost! Nu mă mai întorc acasă!”. Fiul unui doctor, bolnav de COVID-19, într-un clip sfâșietor! „Mi-am văzut puiul luptând pentru fiecare gură de aer!”

În imaginile video publicate de medicul Anna Zimmerman, din Colorado, fiul ei, Lincoln, apare luptându-se să repsire, pe un pat de spital.

„Mi s-a rupt inima când l-am auzit spunându-mi: «Mama, nu are rost! Nu mă simt foarte bine. Mama, eu nu mă mai întorc acasă!»”, a scris medicul.

Coronavirusul poate provoca probleme de sănătate pe termen lung! Ce surprize neplăcute ar putea avea cei vindecați de COVID-19

Starea micului Lincoln s-a îmbunătățit, între timp, dar medicul a publicat imaginile video, ca să avertizeze părinții din întreaga lume să ia în serios pandemia de coronavirus.

Medicul a crezut că a luat toate măsurile de siguranță pentru fiul ei. „Am eșuat”

Medicul a mai spus că a urmărit îndeaproape pandemia de coronavirus, de la început, și că a luat măsuri de siguranță pentru copiii ei, de la început.

„I-am retras din activități ca lecțiile de înot, chiar dacă nu era obligatorie izolarea, încă. Au continuat, totuși, să meargă la școală și grădiniță, până pe 12 martie. Pe 21 martie, Lincoln A început să aibă primele simptome, pe care le-am confundat, inițial, cu o reacție alergică, apoi cu o răceală”, a povestit ea.

Avertisment de maximă importanță, de la medici! O vitamină, absolut necesară, în izolare! „Altfel, mulţi ar putea ajunge să aibă probleme”

În scurt timp, însă, starea copilului s-a înrăutățit și a avut nevoie să i se administreze oxigen.

„A fost agonie pentru mine să îl văd suferind, în spital, unde am stat lângă el. Puiul meu se lupta pentru fiecare gură de aer – își folosea toți mușchii ca să reușească. Nu știu cum s-a infectat. Am crezut că am luat toate măsurile posibile. Am eșuat”, a mai spus medicul.

Doctorul a lansat un apel către toți părinții să ia pandemia de coronavirus în serios și să își protejeze copiii.

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor cauzate de noul coronavirus în România, precum și cel al cazurilor de infectare cu COVID-19, aici.

O femeie de 29 de ani a murit imediat după ce a născut din cauza COVID-19. Soțul ei, distrus: ”Nici măcar n-a apucat să-... China, lovitură de grație pentru cei care voiau să se îmbogățească de pe urma COVID-19. Ce s-a întâmplat cu „medicamentu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x