Antena Căutare

Icoana veche de 120 de ani din Spania, restaurata in stil Mr. Bean

Un gest de bunavointa din partea unei enoriase octogenare a transformat o icoana veche de 120 de ani, din Spania, intr-un dezastru. Femeia a vrut sa restaureze pictura si s-a pus pe treaba. Ce a iesit a fost o. surpriza de proportii.

Asa arata pictura originala. Si asa arata acum, dupa ce doamna Cecilia a decis sa o restaureze.

Daca am facut un pacat pictand-o, imi cer scuze. Imi cer scuze dar intentiile mele au fost dintre cele mai bune. Nu regret decat ca nu am avut timp sa imi termin treaba!”, a fost reactia naucitoare a pictoritei de ocazie.

Zilele acestea, biserica in care se afla icoana a devenit loc de pelerinaj. Toata lumea vrea sa vada minunatia care a iesit din mainile enoriasiei. O adevarata caricatura realizata dupa un scenariu demn de filmele de comedie.

Criticii de arta spun ca icoana veche de peste un secol avea mai mult valoare sentimentala. Oricum, nepoata batranei a facut o donatie generoasa pentru ca Biserica sa angajeze pe cineva care sa repare dezastrul. Daca nu se va putea, opera de arta va fi acoperita cu o fotografie.

Ai treaba prin Ucraina? Cinci "frumoase adormite" din Kiev asteapta sa fie trezite cu un sarut!... Vasul USS Constitution a iesit in larg dupa 130 de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x