Antena Căutare

Ai treaba prin Ucraina? Cinci "frumoase adormite" din Kiev asteapta sa fie trezite cu un sarut!

Kievul este un oras de basm zilele acestea, la propriu. Asta pentru ca are cinci Frumoase Adormite, care asteapta sa fie trezite cu un sarut de barbatul potrivit. Cei care vor reusi asta sa vor putea casatori cu tanara pe care o vor trezi.

Frumoasele se odihnesc la Muzeul National de Arta... A fost ideea unui artist care si-a propus sa transforme basmele in realitate. Femeile, care au fost alese pe spranceana in cadrul unei auditii, vor dormi, pe rand, cate trei zile. Timp in care barbatii pot incerca sa le cucereasca inima.

"Orice spectator va trebui sa semneze un contract, in care scrie ca, si aceasta este o parte foarte importanta, fiindca nimeni nu este obligat, daca saruta frumoasa si ea isi deschide ochii in timp ce o saruta, se va casatori cu ea", explica Taras Polataiko, creatorul expozitiei.

De cealalta parte a baricadei, "adormitele" sunt optimiste. "Cred ca voi simti daca este iubitul meu la un nivel intuitiv. In al doilea rand, daca nu simt nevoia, nu imi voi deschide ochii".

Expozitia "Frumoasa Adormita" va fi deschisa pana pe 9 septembrie. Mai e timp!

foto: Huffington Post

Cea mai batrana familie de glob - varsta lor adunata este de 818 ani!... Icoana veche de 120 de ani din Spania, restaurata in stil Mr. Bean...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x