Antena Căutare

Igor Vovkovinskiy, cel mai înalt bărbat din SUA a murit. Care a fost cauza decesului și cum arăta acesta

Igor Vovkovinskiy, cel mai înalt om din SUA, a decedat. Care a fost cauza decesului său.

Igor Vovkovinskiy, cel mai înalt om din SUA s-a stins din viață. Care a fost cauza decesului Galerie
Igor Vovkovinskiy, cel mai înalt om din SUA s-a stins din viață. Care a fost cauza decesului | Profimedia

Igor Vovkovinskiy, cel mai înalt bărbat din Statele Unite ale Americii, a murit. Bărbatul avea 38 de ani, iar familia traversează zile triste din cauza acestui eveniment. Iată că, deși s-a sperat că ar putea trăi o viață normală, el s-a stins într-un spital din SUA, după ce s-a luptat cu problemele medicale.

Cel mai înalt bărbat din SUA s-a stins din viață. Care a fost cauza decesului său

Familia sa a anunțat faptul că Igor Vovkovinskiy, de naționalitate ucraineană, a murit, vineri, din cauza problemelor la inimă. Acesta s-a stins din viață la o clinică din Rochester. Mama acestuia, Svetlana Vovkovinska, de profesie asistentă medicală, a declarat în primă fază chiar pe rețelele de socializare, unde a anuțat pe toată lumea că fiul ei nu mai trăiește.

Citește și: Ce a putut să facă o soacră, ca să strice nunta nurorii sale. Gestul de neimaginat i-a făcut pe mulți să sugereze anularea nunții

Igor Vovkovinskiy a mers pentru prima oară la Clinica Mayo în 1989 fiind un copil care solicita tratament, acolo i-a fost identificată problema medicală. O tumoare care îi apăsa pe hipofiză l-a făcut să secrete niveluri anormale de hormoni de creștere. Astfel că, acesta a devenit cel mai înalt om din SUA, la 2 metri și 34,5 centimetri. În acest mod, el a și ales să rămână în Rochester.

Fratele său mai mare, Oleh Ladan din Brooklyn Park, a declarat că Vovkovinskiy era o celebritate când a sosit din Ucraina din cauza dimensiunilor sale. Dar Ladan a spus că Vovkovinskiy „ar fi dorit să trăiască mai degrabă o viață normală, decât să fie cunoscut”, potrivit npr.org.

Vovkovinskiy a apărut și încadrul celebrei emisiuni „The Oz Show” și a fost chemat de președintele Barack Obama pe scenă, în timpul unui miting de campanie din 2009, când l-a observat în mulțime purtând un tricou pe care scria „Cel mai mare susținător al lui Obama din lume”.

Citește și: Igor și Grichka Bogdanov s-au transformat complet din cauza intervențiilor estetice. Cum arătau gemenii înainte de operații

În anul 2013, Igor a urcat-o pe scenă pe concurenta aleasă de Ucraina pentru a reprezenta țara la Eurovision. Când avea 27 de ani, Vovkovinskiy a călătorit la New York și a fost declarat cea mai înaltă persoană în viață din America, de către un jurat de la Guinness World Records, în emisiunea lui Doctor Oz. A depășit cu doar o treime de inch adjunctul unui șerif din Virginia.

El a lansat o cerere în anul 2012 unde a vrut să i se plătească costul estimat la 16.000 de dolari pentru încălțămintea specială, care nu i-ar provoca dureri. La acea vreme, el a declarat că nu a mai deținut o astfel de pereche de încălțăminte de ani buni. Acesta a primit donații care au fost dublu sumei pe care o ceruse.

Citește și: O mamă a montat camere de supraveghere în dormitorul bebelușului, dar când a privit imaginile a descoperit un lucru bizar

Firma Reebok i-a oferit gratuit pantofii personalizați și realizați după nevoile sale. Igosr Vovkovinskiy s-a născut pe data de 8 septembrie a anului 1982, în Bar, Ucraina, în Vovkovinska și Oleksandr Ladan.

Vecinii au fost uluiți când au văzut ce a putut să facă o femeie, chiar în curtea casei sale. Imaginile sunt virale... Igor și Grichka Bogdanov s-au transformat complet din cauza intervențiilor estetice. Cum arătau gemenii înainte de opera...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x