Antena Căutare

Îl mai știi pe „Băiețelul înghețat”, care mergea câte 4 KM prin viscol, până la școală? A fost EXMATRICULAT! Motivul e ULUITOR

Wang Fuman a fost exmatriculat!

”Băiețelul înghețat”, care a emoționat mapamondul cu dorința sa de a merge la școală, parcurgând zilnic câte 4,5 kilometri prin viscol și ger, ca să ajungă la școală, a fost exmatriculat din nouă școală. Motivul invocat de directorul școlii este uluitor.

Elevul chinez care și-a căpătat porecla de „Ice Boy” (n.r. băiatul înghețat), după ce imaginile cu el au devenit virale pe rețelele de soializare, ar putea fi exmatriculat de la noua școală la care a ajuns, după mai puțin de o săptămână.

Wang Fuman, un elev din provincia chineză Yunnan, a fost supranumit „băiețelul înghețat”, în urma imaginii în care apare cu părul și genele acoperite de gheață și zăpadă și obrajii îmbujorați de frig.

Copilul călătorea în fiecare zi peste 4,5 kilometri pentru a ajunge la școală, distanță pe care o parcurgea în mai bine de o oră. Iarna, el înfrunta viscolul și temperaturile sub pragul înghețului pentru a ajunge la ore. În ziua în care a fost făcută poza respectivă, temperaturile scăzuseră la -9 grade Celsius, iar vântul sufla cu putere.

În urma viralizării imaginilor, a început o campanie de strângeri de fonduri pentru a-l ajuta, iar o școală privată aflată mai aproape de casa copilului s-a oferit să îl accepte gratuit la cursuri.

Doar că școala privată la care s-a mutat copilul îi cere acum să plece, deși Wang a început cursurile aici de numai o săptămână. Motivul invocat de directorul școlii este faptul că băiețelul se află în continuare în atenția presei.

Tatăl copilului a povestit că a fost la școală într-o zi să îl ia acasă pe băiețel și atunci i s-a cerut să nu îl mai aducă. „Eu nu știu să citesc, așa că nu știu de ce vor să îl exmatriculeze”, a spus acesta.

Băiețelul spune că îi place noua lui școală, că se înțelege bine cu colegii și că profesorii săi sunt mai buni decât cei de dinainte.

sursă: digi24.ro.

Povestea miliardarului care și-a DONAT averea, pentru ca noi ,,să trăim într-o lume mai bună”... Descoperire monumentală a oamenilor de știință! Ce au descoperit într-un diamant unic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x