Antena Căutare

Iluzia optică video care a înnebunit internetul. Pariu că nu poți să descoperi câinele din clip în mai puțin de 12 secunde?

Internauții spun că este o sarcină imposibilă să găsești câinele din imagini în puțin de 12 secunde. Doar cei cu ochi de vultur pot observa „intrusul” din clip-ul video.

colaj foto iluzie optica video caine Galerie
Internauții spun că este o sarcină imposibilă să găsești câinele din imagini în puțin de 12 secunde. Doar cei cu ochi de vultur pot observa „intrusul” din clip-ul video. | Capturi TikTok

Un clip postat de o tânără pe contul ei de TikTok a luat cu asalt intermetul. Deși motivul pentru care ea a postat imaginile pe rețelele sociale a fost cu totul altul, situația a luat o nouă întorsătură atunci când un internaut și-a dat seama că în imagini ar fi vizibil și un câine. Clip-ul ei a devenit acum viral și revăzut de milioane de ori fără ca utilizatorii să își dea seama unde se ascunde, de fapt, animalul de companie.

Doar cei cu ochi de vultur pot observa câinele din clip în mai puțin de 12 secunde. L-ai văzut?

Maddie, o tânără pasionată de dans a împărțit internetul în două cu unul dintre clip-urile postate pe TikTok. Îmbrăcată în haine lejere, aceasta s-a filmat dansând în balconul casei sale și a postat imaginile în online, transmite thesun.co.uk.

De asemenea, tânăra i-a îmbinat pe urmăritorii ei să descopere câinele din imagine. În timp ce unii dintre aceștia au fost fermecați de mișcările ei provocatoare și au uitat complet să rezolve iluzia optică, alții au reușit să își de aseama unde se află animalul ei de companie.

Citește și: Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești porția de cartofi prăjiți în poză? Unde se ascunde aceasta, de fapt. Iată răspunsul

Maddie, însă, nu le-a lansat o provocare ușoară. Aceasta le-a cerut să descopere câinele care se ascunde în spatele ei, în timp ce dansa cu posteriorul în prim plan, purtând doar un sutien și o pereche de pantaloni largi, în dungi.

Potrivit celor care au urmărit imaginile, mulți au spus că este o sarcină aproape imposibilă să descopere cățelul în mai puțin de 12 secunde. Dar vă asigurăm că este acolo!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Privește cu atenție clip-ul video și testează-ți spiritul de observație. Ai la dispoziție doar câteva secunde să găsești intrusul!

Ai nevoie de un indiciu? Uită-te în spatele tinerei care dansează și astfel poți rezolva iluzia optică.

Dacă încă îți este dificil să descoperi câinele din iluzia video, iată răspunsul încercuit în imaginea de mai jos.

Citește și: Iluzia optică ce ascunde un test IQ. Crezi că poți găsi greșeala din imagine în mai puțin de 10 secunde?

O peșteră ascunsă în munte i-a speriat pe localnici. Oamenii spun că aici se află „intrarea în iad”. Ce pățesc cei care ... Doi polițiști au ajuns la fața locului alertați de „țipete” îngrozite. Ce au descoperit când au ajuns le-a provocat o cr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x