Antena Căutare

Iluzie optică de senzație. Crezi că găsești broasca din imagine în 5 secunde? Unde se află aceasta ascunsă, de fapt

O poză realizată de un fotograf într-o grădină s-a transformat într-o iluzie optică de senzație. Tot ce ai de făcut este să descoperi unde se află ascunsă broasca, de fapt.

imagine cu o broasca ascunsa printre frunze Galerie
O imagine cu o broască ascunsă printre frunze s-a transformat într-o iluzie optică virală | sursa foto: Shutterstock

Uneori, o simplă fotografie realizată în natură poate surprinde din plin și se poate transforma într-o iluzie optică de senzație. În această fotografie este ascunsă o broască, însă puțini sunt cei care o pot găsi în mai puțin de 5 secunde. Tu crezi că reușești?

O poză cu o broască ascunsă printre frunze s-a transformat într-o iluzie optică virală. Unde se află aceasta ascunsă, de fapt

Fotografia a fost realizată de o tânără pe nume Irina, de meserie fotograf, în timpul unei plimbări prin natură. Pasionată de natură și de micile detalii, tânăra care își spune @Indegerd pe Instagram a pus imediat mâna pe aparatul de fotografiat și a surprins mica vietate camuflată surprinzător de bine printre frunzele căzute pe pământ.

Citește și: Iluzia optică virală care îți pune calmul la încercare. Poți găsi felia de pepene fără sâmbure în cinci secunde?

Tot ce ai de făcut este să privești atent această poză și să încerci să îți dai seama, în cel mult 5 secunde, unde se află ascunsă broasca, de fapt. Vietatea are tot corpul la vedere, așa că cei cu ochi de vultur vor reuși s-o vadă imediat, fără prea multe eforturi.

Dacă reușești să descoperi broasca în cel mult 5 secunde, atunci cu siguranță ai toate motivele de mândrie, căci ai demonstrat faptul că ai un simț al observației ieșit din comun.

Citește și: Iluzie optică. Animalul pe care îl vezi pentru prima dată în imagine îți dezvăluie secrete ascunse despre personalitatea ta

Dacă încă nu ai reușit, atunci înarmează-te cu răbdare și încearcă să urmărește atent fiecare detaliu, căci doar așa vei reuși să descoperi unde se află broasca, de fapt. Deși poate inițial totul părea o sarcină cât se poate simplă, după primele secunde ai putea să descoperi faptul că provocarea nu e una tocmai ușoară.

În cazul în care ți-ai pierdut răbdarea sau poate pur și simplu nu ai reușit, atunci urmărește atent centrul imaginii și vei vedea astfel că frunza cafenie din mijloc este, de fapt, broasca pe care o căutai din această iluzie optică de senzație.

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția.

O provocare similară este cea în care trebuie să urmărești atent o poză în care se poate observa o creangă și să descoperi unde se află ascunsă insecta, de fapt. Puțini sunt cei care reușesc să o vadă după doar câteva secunde.

El e copilul care s-a născut cu o „carapace” pe spate și pe care părinții l-au poreclit „mica țestoasă ninja”. Cum arată... Soluție virală! Curăță grătarul pentru mici cu un cartof crud. Iată ce se întâmplă dacă aplici această tehnică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x