Antena Căutare

Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești insecta din poză? Aceasta nu este deloc ascunsă. Iată răspunsul

O fotografie realizată într-un copac s-a transformat într-o iluzie optică virală. Doar cei cu ochi de vultur pot găsi insecta din imagine. Te numeri printre cei 5% care pot găsi răspunsul corect?

imagine cu frunze unde se află o insecta bat Galerie
O imagine cu o insectă ascunsă printre crengi s-a transformat într-o iluzie optică virală | sursa foto: Profimedia

O imagine realizată într-un copac s-a transformat rapid într-o iluzie optică virală și nu puțini au fost cei care au încercat să descopere unde se află ascunsă insecta din imagine. Totuși, doar 5% dintre cei care au acceptat provocarea au reușit să își dea seama care este răspunsul corect, de fapt. Tot ce ai de făcut este să te uiți atent la imagine și să descoperi unde se află insecta. Dacă ai reușit să faci asta, atunci în mod sigur poți spune despre tine faptul că ai o privire ageră, precum cea a unui vultur.

O fotografie cu o insect ascunsă într-un copac s-a transformat într-o iluzie optică virală. Doar 5% dintre cei care privesc poza reușesc s-o vadă

Cel mai probabil, fotografia a fost realizată de un fotograf în timpul unei plimbări prin natură. Bun cunoscător al diferitelor specii de insect, acesta a observat o insectă bine camuflată printre ramuri. Captivat de cât de bine s-a ascuns vietatea printre frunze, omul n-a mai stat pe gânduri, ci a pus mâna pe aparatul de fotografiat și a surprins totul. Imaginea a foist apoi publicată pe internet și s-a transformat rapid într-o iluzie optică de senzație.

Citește și: Iluzie optică virală! Poți să găsești ursul din pădure? Doar cei cu ochi de vultur reușesc în mai puțin de 8 secunde

Privește poza ce ascunde o iluzie optică și încearcă să descoperi unde se află insecta ascunsă, de fapt. Doar 5% dintre cei care încearcă reușesc să descopere răspunsul corect.

Înarmează-te cu răbdare și încearcă să urmărește atent fiecare detaliu, căci doar așa vei reuși să descoperi unde se află ascunsă insecta, de fapt. Deși poate inițial totul părea o sarcină cât se poate simplă, după primele secunde ai putea să descoperi faptul că provocarea nu e una tocmai ușoară.

Citește și: Iluzie optică ce ascunde un test de inteligență rapid! Găsești litera greșită în 13 secunde? Doar cei isteți reușesc

Dacă ți-ai pierdut răbdarea sau poate pur și simplu nu ai reușit, atunci urmărește atent creanga din imagine. Inițial poate ai crezut că aceasta are două ramuri, însă bățul de jos, fără frunze, este, de fapt, o insectă fantomă (fasmidă). Practic, vietatea seamănă cu o creangă mică și are capacitatea de-a se camufla perfect în natură.

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția.

O provocare similară este imaginea ce poartă semnătura lui Bev Doolittle și se numește „The Forest Has Eyes” (în traducere din engleză: pădurea are ochi). Într-un peisaj de pădure cu un călăreț trebuie să găsești toate cele 13 chipuri. Încearcă să vezi cât de bine te descurci.

O femeie a născut natural un bebeluș macrosom de 5,89 de kilograme! Cum a arătat copilul la naștere. Imaginile au deveni... Un bărbat a făcut un test ADN după 18 ani de căsnicie. Ceea ce a descoperit l-a lăsat mască. Nu și-a mai putut privi în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x