Antena Căutare

Iluzie optică de senzație! Privește poza și descoperă unde se află ursul polar. Care este răspunsul, de fapt

O imagine realizată de un fotograf s-a transformat într-o iluzie optică surprinzătoare. Privește atent poza și încearcă să îți dai seama unde se află ursul polar, de fapt. Animalul nu este deloc ascuns.

imagine cu blocuri de gheata pe apa, in canada Galerie
O imagine cu un urs polar pe blocuri de gheață s-a transformat într-o iluzie optică virală | sursa foto: Profimedia

O fotografie realizată de un fotograf francez într-o regiune din Canada s-a transformat rapid într-o iluzie optică de senzație. Tot ce ai de făcut este să te uiți foarte atent la fiecare detaliu și să încerci să îți dai seama unde se află ursul polar, de fapt. Cei care reușesc să vadă animalul sălbatic în cel mult 20 de secunde pot spune despre ei că au o privire perfectă.

O fotografie cu un urs polar din Canada s-a transformat într-o iluzie optică de senzazție. Privește poza și descoperă unde este animalul

Fotografia a fost realizată de un fotograf pe nume Florian Ledoux, în timpul unei călătorii prin Nunavut, în nordul Canadei.

Acesta a reușit să surprindă un urs polar stând pe niște blocuri de gheață. A fost atât de încântat de cadrele realizate, încât a decis să publice câteva dintre imagini pe internet. Una dintre ele s-a transformat într-o iluzie optică de senzație și nu puțini au fost cei care au încercat să descopere unde se află ursul polar, de fapt.

Citește și: Iluzie optică ce ascunde un test de inteligență! Spune ce vezi în imagine și află dacă ești un gânditor profund sau un om indecis

Deși animalul nu este deloc ascuns, acesta poate fi văzut în cel mult 20 de secunde doar de cei cu privire perfectă.

Dacă încă nu ai reușit, atunci înarmează-te cu răbdare și încearcă să urmărește atent fiecare detaliu, căci doar așa vei reuși să descoperi unde se află animalul sălbatic, de fapt. Deși poate inițial totul părea o sarcină cât se poate simplă, după primele secunde ai putea să descoperi faptul că provocarea nu e una tocmai ușoară.

Citește și: Iluzie optică virală! Privește poza și găsește leopardul în cel mult 7 secunde. Unde se află felina, de fapt

În cazul în care ți-ai pierdut răbdarea sau poate pur și simplu nu ai reușit, atunci urmărește atent partea de mijloc jos a imaginii și vei vedea că pe o banchiză se află un punct negru: acolo este ursul polar. De asemenea, răspunsul îl poți afla și urmărind galeria foto de mai sus.

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția.

O provocare similară este cea în care trebuie să urmărești atent o poză în care se poate observa o creangă și să descoperi unde se află ascunsă insecta, de fapt. Puțini sunt cei care reușesc să o vadă după doar câteva secunde.

Iluzie optică ce ascunde un test de inteligență! Spune ce vezi în imagine și află dacă ești un gânditor profund sau un o... De ce bețele de la acadele sunt goale în interior și au o gaură în capăt. La ce servește acest orificiu, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x