Antena Căutare

Iluzie optică virală. Crezi că găsești păianjenul veninos din imagine? Insecta are 10 centimetri și e una periculoasă

O fotografie realizată de un bărbat chiar în preajma casei sale s-a transformat peste noapte într-o iluzie optică de senzație. Crezi că poți găsi păianjenul din imagine?

imaginea cu iarba in care se afla un paianjen Galerie
Fotografia unui bărbat s-a transformat într-o iluzie optică de senzație | sursa foto: Profimedia

Un bărbat pasionat de fotografie se plimba prin curtea din preajma casei sale atunci când a observat în iarbă un păianjen extrem de veninos și periculos. Omul a pozat imediat totul și a publicat imaginea pe internet. În scurt timp, fotografia s-a transformat într-o iluzie optică ce i-a intrigat pe mulți.

O iluzie optică îi face pe internauți să se întrebe unde este păianjenul din imagine

Aceasat este inedita situație prin care a trecut un bărbat pe nume Adam Newport din Queensland (Australia). Omul se plimba prin curtea casei sale atunci când a văzut un păianjen periculos. L-a pozat și a publicat imaginea pe internet, iar aceasta s-a transformat peste noapte într-o iluzie optică virală.

Citește și: Un bărbat și-a pozat câinele, dar totul s-a transformat într-o iluzie optică virală. Ce este în imagine, de fapt

Pasionat de natură și de plimbări, australianul profit de fiecare ocazie pe care o are pentru a observa micile și mai puțin văzutele detalii și frumuseți ale lumii înconjurătoare.

Era o zi oarecare atunci când acesta a ieșit în curtea casei sale. Chiar în timp ce mergea liniștit, omul a observat că se mișcă ceva în apropiere de picioarele sale. Curios din fire, acesta s-a aplecat ca să vadă mai bine și nu mică i-a fost surpriza atunci când a înțeles despre ce este vorba, mai exact.

Practic, pe iarba din curtea casei sale, Adam Newport a găsit un păianjen lup, o specie extrem de veninoasă și periculoasă, ce măsoară aproximativ 10 centimetri. Surprins de ceea ce a descoperit, omul nu a mai stat pe gânduri. A pus imediat mâna pe aparatul de fotografiat și a surprins totul în câteva cadre. Trebuie să privești atent ca să poți vedea unde se află păianjenul veninos, căci culoarea îl face să se camufleze perfect pe pământ.

Citește și: Iluzia optică care demonstrează cât de mult ne păcălește creierul. Pătratele din imagine au aceeași culoare sau sunt diferite?

Încântat de poza realizată, australianul a publicat fotografia pe internet și, în scurt timp, aceasta s-a transformat într-o iluzie optică de senzație, Oameni din întreaga lume au încercat să ghicească unde se află ascuns păianjenul din imagine, dar puțini sunt cei care au reușit să facă asta imediat.

Privește imaginea de mai sus și încearcă să descoperi unde se află păianjenul sau urmărește galeria foto de mai sus ca să descoperi răspunsul. Oameni din întrreaga lume au încercat, dar puțini sunt cei care au reușit să facă asta într-un timp foarte scurt.

Ce semnificație are fiecare culoare a trandafirilor și ce mesaj transmiți, în funcție de buchetul ales... O femeie și-a lăsat câinele singur în dormitor, dar apoi a făcut o descoperire neașteptată! A filmat totul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x