Antena Căutare

Iluzie optică virală. Crezi că găsești ursul din imagine? Unde este animalul și cât de bine te descurcai dacă erai în pădure

O poză făcută de către un fotograf în timpul unei plimbări printr-o pădure s-a transformat, într-un timp extrem de scurt, într-o iluzie optică de senzație. Privește imaginea și descoperă unde se află ursul.

imagine cu o padure in care se afla un urs Galerie
O poză a unui urs în pădure s-a transformat într-o adevărată iluzie optică de senzație | sursa foto: Profimedia

Un fotograf profesionist pe nume a reușit să transforme o simplă poză realizată în pădure într-o iluzie optică virală, ce a testat din plin privirea ageră a curioșilor. În imaginea cu vegetație bogată există și un urs. Privește extrem de atent poza și descoperă unde se află animalul, de fapt.

O iluzie optică îi face pe internauți să se întrebe unde este ursul din imagine

Ingo Gerlach, un fotograf pasionat de flora și fauna din sălbăticie, a decis să profite de vremea frumoasă pentru a căuta cadre perfecte. A ales așadar să se plimbe prin Neuschonau, în Parcul Național Pădurea Bavareză (Nationalpark Bayerischer Wald).

Citește și: Iluzie optică virală. Crezi că poți să găsești bufnița din poză? Unde se ascunde păsărea, de fapt. Iată răspunsul

La un moment dat, în timp ce admira frumusețile naturii, omul a simțit că mai este ceva ascuns printre copaci. A privit mai atent și nu mică i-a fost surpriza atunci când a realizat că printre tufe și frunze se ascunde, extrem de bine, un urs.

Încântat de ceea ce a descoperit, omul nu a mai stat o clipă pe gânduri, ci a pus imediat mâna pe aparat și a surprins totul în câteva fotografii.

Ulterior a ieșit la iveală faptul că era vorba desore o ursoaică ce ieșise la plimbare cu cei doi pui ai ei, atunci în vârstă de patru luni.

Citește și: Iluzie optică virală. Privește atent în mijlocul imaginii și o să ai o surpriză. Ce se întâmplă, de fapt

Ingo Gerlach a publicat fotogragia pe internet și, în scurt timp, aceasta a devenit virală. Modul perfect în care se „ascunde” ursul în poză a transformat cadrul într-o adevărată iluzie optică.

Încearcă să privești atent fotografia bărbatului și să vezi dacă poți descoperi unde se află ursul, de fapt, și cât de rapid l-ai fi reperat dacă te aflai în pădure.

Citește și: Iluzie optică virală. Crezi că găsești pasărea din forografie? Unde se ascunde aceasta, de fapt

Nu puțini au fost cei care au încercat și nu au reușit să găsească răspunsul rapid. Dacă ți-ai pierdut răbdarea sau nu ai găsit animalul, atunci privește atent în partea din stânga, mai spre mijloc, chiar deasupra celor doi brazi mici. Acolo vei găsi capul ursului.

Așa cum era de așteptat, imaginea a ajuns pe internet și a devenit virală, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

Urmărește galeria foto de mai sus ca să descoperi unde se află ursul, de fapt.

Un copil a scris o scrisoare vecinului său. Când a citit, omului nu i-a venit să creadă. Ce a scris puștiul în bilet... Ce aparate electronice trebuie scoase din priză când nu sunt folosite. Dispozitivele cu acest LED consumă cel mai mult...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x