Antena Căutare

Iluzie optică virală! Găsește trandafirul din imagine în cel mult 10 secunde ca să vezi dacă ai privire de vultur. Iată răspunsul

O imagine ce prezintă un desen de tip doodle a devenit viral și s-a transformat rapid într-o iluzie optică de senzație. Privește poza și încearcă să descoperi unde se află trandafirul, de fapt.

imagine cu un desen tip doodle ce prezintă diferite obiecte Galerie
O imagine cu un desen de tip doodle s-a transformat într-o iluzie optică virală | sursa foto: Shutterstock

Un desen de tip doodle a făcut oameni din întreaga lume să încerce să descopere unde se află trandafirul din imagine. Dacă ai reușit să descoperi obiectul, atunci cu siguranță poți să spui despre tine că ai o privire de vultur.

O imagine cu un desen de tip doodle s-a transformat într-o iluzie optică de senzație. Descoperă trandafirul din imagine

Iluziile optice sunt adevărate provocări pentru creierul uman și pot arăta despre o persoană cât de bine stă la capitolul atenție sau istețime. O astfel de provocare este și imaginea de mai sus, ce reprezintă un desen de tip doodle în care pot fi observate diferite elemente.

Citește și: Ce vezi prima dată în imagine îți arată cum ești tu în dragoste. Testul care dezvăluie cele mai ascunse aspecte

Trebuie doar să te uiți atent la desen și să încerci să observi fiecare element, până ai descoperit trandafirul. Floarea nu este deloc ascunsă, însă doar cei cu privire ageră găsesc răspunsul corect în cel mult 10 secunde.

Tot ce ai de făcut este să privești atent imaginea și să încerci să descoperi unde se află floarea, de fapt. Dacă reușești să faci asta în cel mult 10 secunde, atunci cu siguranță ai toate motivele de mândrie și poți spune despre tine faptul că ai un simț al observației extrem de bine dezvoltat. Dacă nu ai reușit, atunci încearcă să continui căutarea.

Ca să te ajutăm îți oferim niște sfaturi: ține cont de faptul că trandafirul e roșu, așa că urmărește doar elementele ce au această culoare în poză. În plus, te mai poate ajuta să analizezi desenul pe bucăți, nu privind totul în ansamblu.

Citește și: Oamenii au văzut ceva plutind în zare, ca un vapor. Imaginea care i-a derutat pe mulți, întrebându-se cum e posibil

Dacă ți-ai pierdut atenția sau poate pur și simplu nu ai reușit, atunci urmărește atent desenul de tip doodle, în partea din stânga a pozei. Trandafirul este în mijlocul imaginii, lângă rață, coș de gunoi, piesă de puzzle și umbrelă. Ca să descoperi răspunsul și mai rapid poți urmări imaginile din galeria foto de mai sus.

Cei care au găsit trandafirul în mai puțin de 10 secunde se pot mândri cu faptul că au un simț al observației ieșit din comun.

O provocare similară este imaginea ce poartă semnătura lui Bev Doolittle și se numește „The Forest Has Eyes” (în traducere din engleză: pădurea are ochi). Într-un peisaj de pădure cu un călăreț trebuie să găsești toate cele 13 chipuri. Încearcă să vezi cât de bine te descurci.

Gestul emoționant făcut de o actriță după ce a avut doar un spectator în public. Mesajul ei viral a umplut sala la următ... Nu putea dormi din cauza soțului care sforăia, așa că și-a luat revanșa. Ce a ajuns să facă în timpul nopții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x